Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Valaki lefordítana nekem egy...

Valaki lefordítana nekem egy angol mese részletet magyarra?

Figyelt kérdés
2016. okt. 17. 15:46
 1/2 anonim válasza:

Attól függ, mit

Igazán adhatnál egy linket, vagy le is írhatnád ide

2016. okt. 17. 15:54
 2/2 A kérdező kommentje:
Hát nem az interneten van hanem egy könyvben,kb. egy fél oldal.
2016. okt. 17. 16:04

Kapcsolódó kérdések:

A pig peppa-n kívül mit hallgathatnék angol gyakorlás gyanánt?

Jobb lenne valami olyan mese, amiben rendes felnőtt hangok vannak, és nem vinnyogó állatok beszélnek.

Angol házi, mese írás, megírtam megnézed légy szíves hogy értelmesre hogy jó lett-e?

She was murdered. I couldn’t do anything about it. She will be gone forever and all I did is just stand there and not do anything. You know this was back in the time when I was really young; when I was young all we wanted is to be free and not be one of those who...

Valaki leírná nekem ennek a mesének a szövegét?

Ebből kellesz feleni...és még nemtudok úgy angolul,hogy letudjam írni a szövegét..:/ ha valaki leírná angolul azt nagyon megköszönném!

Angol házi feladat:egy mese fordítása?

Egy mesét kellene röviden lefordítani angolra(mindegy milyet),de csak 2 éve tanulok angolt,úgyhogy ha lehet akkor ilyen nehér mondatszerkezetek ne legyenek benne.Köszönöm ha tud segíteni valaki.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!