Mi történik, ha nem találok időben konzulenst?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Tehat az a helyzet hogy megbeszeltem egyik oktatommal mar regebben hogy o lesz a konzulensem, de az iskola kijelolt egy masik oktatot. Felhivtam az egyik ugyintezot es a tanszekvezetot es megbeszeltuk, hogy lehet az a konzulensem akit en szeretnek (akit mar regebben...
Már több tanárral is felvettem a kapcsolatot, de mindenki teli van vagy éppen nem jó neki most vagy alapból nem foglalkozik vele vagy nem is foglalkozhat, mert nincs olyan pozicióba. Ergo mi történik, ha egyszerűen senki se ér rá, hogy konzulensi feladokat vállaljon? 1 félév csúszás??!
BGE-n vagyok végzős és sehol nem találok információt arról, hogy ki lehet a külső konzulens
..ha megmondanám neki őszintén, hogy az egészen én már csak túl akarok lenni, és nem fontos, hogy egy "tökéletes" szakdogát írjak meg? Már elegem van a suliból, illetve ebből a képzésből, és most már leginkább a végét várom, de még előttem van a szakdoga írás,...
Alapszakos vagyok és sehol nem írják, hogy kell, meg nem is volt róla szó. De most megnéztem a szakmai gyakorlat jelentkezéshez szükséges adatlapot, és ott van, hogy külső konzulens adatai. Vagy ez csak lehetőség, hogy legyen és amúgy üresen kell hagyni?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!