Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Gyakorlatban mit foglal...

Gyakorlatban mit foglal magában egy szociológus, ill. egy politológus munkája?

Figyelt kérdés
Megnéztem már a képzési leírásokat, de abból semmi életszagút nem tudok leszűrni...:S
2010. dec. 19. 23:29
 1/2 anonim ***** válasza:
Mert semmi megfogható, gyakorlatias, életszagú nincs benne. Azok a szociológusok illetve politológusok, akik el tudnak helyezkedni a szakmájukban, nagyon elméleti, kutatós-vizsgálódós-írós-olvasós munkát végeznek.
2010. dec. 19. 23:34
 2/2 anonim ***** válasza:
0%
Azt hogy ossza az észt, itt jól gyakorolhatod:D.
2010. dec. 20. 00:58

Kapcsolódó kérdések:

A gyakorlatban hogy működik a felvételi és az ösztöndíjrendszer a budapesti CEU közgazdasági elemző mesterszakán?

Jelenleg A Corvinuson tanulok és a tanulmányaimat szeretném majd a CEU-n folytatni. A honlapon elolvastam a felvételi rendszert, de van még pár gyakorlati kérdésem. Arra lennék kíváncsi, hogy az előzetes matematika kurzus - amely alapján eldöntik, hogy ki lesz...

Gyakorlatban mi a különbség a közgazdász és pénzügy-számvitel szakok között?

Nemrég voltam egy közgáz konferencián, és ott azt mondták el, hogy nagyon egysíkú a magyar képzés a közgáz területen. Minden egyetemen ugyanazt oktatják, nincs igazán kiemelkedő specializáció, se különbség a színvonalt tekintve.

Kitől kapja (ha kapja) a fizetését egy szociológus?

Olyanoknak szól elsősorban a kérdés, akik most végeznek szociológus szakon, hogy ti. ők miben bíznak, ugyanis erre szeretnék jelentkezni.

Van itt olyan ember aki a Sze-MTK belül szakot váltott egy év után? Gyakorlatban mennyi esély van rá?

Környezetmérnöki szakról két ponttal lecsúsztam, de műszaki menedzserre felvettek. Utána néztem, hogyan működik, de kíváncsi lenék hogy gyakorlatban mennyire lehetetlen,vagy sem.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!