Melyiket választanád és miért - Kaposvári Egyetem vagy Eszterházy K. Főiskola Eger?

válasza:Úgyis mindenki a sajátját fogja mondani. Szerintem EKF, Eger. Más a szakom, de egyértelműen megéri ide járni. Erősek a képzések, rengeteg a lehetőség, a program. A "rajzosoknak" pl. mindig van kiállítása (külön kiállítótermük is van, ha jól tudom). Van lehetőséged továbbtanulni mesterképzésben vizuális és környezetkultúra tanárként, ha szeretnél. Ja, mindig hatalmas a túljelentkezés Egerbe a rajzos szakokra (tömött sorokban várnak a felvételire), gondolom nem semmiért.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
emberi erőforrás vagy a munkaügyi és társadalombiztosítási igazgatási
Emberi Erőforrások Gazdálkodási és Menedzsment Kereskedelem és Marketing Nemzetközi Gazdálkodás Pénzügy-Számvitel Turizmus-Vendéglátás /tudom..tudom..nagyon telített :)/
Biosz faktos vagyok, mert szülésznő szeretnék lenni. Viszont mindenki azt mondja, hogy dolgozhatok ott éjjel-nappal, karácsonykor 12órát, 90ezerért. előrelépési lehetőség sincs sok. /tudom, hogy ott a hálapénz../ Szívem szerint ezt választanám. Viszont az eszemmel...
Mennyi pénzt kell fizetni? Mit csinálunk ott tulajdonképpen?:)
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!