Gáz ha érettségire nem húzok fekete nadrágot?
Sima kék farmer, egy szép alkalmi blúz (nem sima fehér, alul fekete, felül fehér és elöl fűzős) meg egy csinos cipővel bemegyek írásbelire?
3 napig ott szenvedtem "gála ruhában" 40°C van a suliba és a felnőtt tagozatosok meg fekete pulcsiba és farmerbe oda jönnek. Természetesen a vizsgabizottságot megtisztelném azzal hogy felöltözöm rendesen, de írásbelin úgyis a saját tanáraink vannak csak ott. :S
A magnóhallgatásról ne is beszéljünk, annyira elvolt hadarva, hogy hallani lehetett ahogy nyel, és veszi a levegőt aki rámondta a szöveget... Szánalmas. Miért nem emelt szinten csinálják ezt meg?
Arra én is rájöttem, hogy a csinos ruha, miért egyértelműen fekete/fehér? Alapból nemszeretem az ilyen egyenruhát, nekem 4 évig matrózblúzom se volt, mert nem voltam hajlandó venni, és mégis eljutottam idáig, na?! Akkor minek kellett volna, soha nem volt gondom abból sem... :) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!