Mit érdemes beleírni egy méltányossági kérelembe (jogorvoslatba), ha nem nyertem felvételt az általam választott középiskolába?

válasza:Szia! TIPP:NAGYON SZERETNÉL IDE BEKERÜLNI,KÖZEL VAN HOZZÁD,(a másik iskolába nehezen jutnál el,pl:szüleid nem tudják megoldani a szállításodat)ELÉG JÓ TANULÓ VAGY,CSAK "ELRONTOTTAD" A FELVÉTELIT,MERT NAGYON IZGULTÁL.Minden tantárgy érdekel,szorgalmas tanuló vagy. : )
Remélem segítettem,és hajrá!!!!

válasza:Kapcsolódó kérdések:
A 4 féléves kreditátlagom nem érte el a követelményt ezért most méltányossági kérelmet kell benyújtanom a tanulmányaim folytatásához. Általában mivel szokás indokolni ilyen esetben?
Elsősorban egy biztos alapra lenne szüksége, amit nem tudom, megkaphat-e itt. A távolság nem lényeges, az megoldható.
Mivel járnék jobban? 1. Egyetemre nem vesznek fel, viszont felsőfokú szakképzésre igen, és elvégzem azt. 2. Nem végzem el a felsőfokú szakképzést, hanem helyette OKJ-t csinálok. Mind a két esetben 2 év múlva újra megpróbálnék bejutni az egyetemre.
vagy ez nagyon iskolafüggő?Én konkrétan a Berzsenyi Dániel Gimnáziumrta gondolok.Ott mennyirte elfogadóak? Egy 17 fős osztályról lenne szó (biológia kémia) amelybe pár hellyel a felvehető tanulók rangsorában a minimum után szereplek (30 ig vettek fel de én 37...
Egyéni vállalkozásból (építőipari) fennmaradt jutalékokat fizetek,amit a fizetésem 33% ával vonják le. Nehéz anyagi helyzetem miatt nagyon nehezen tudom fizetni,és igyis,hogy fizetve van minden évben rárakja a késedelmi kamatot,potlékokat,ugyhogy egy helyben áll a...
A 4 féléves kreditátlagom nem érte el a követelményt ezért most méltányossági kérelmet kell benyújtanom a tanulmányaim folytatásához. Általában mivel szokás indokolni ilyen esetben?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!