Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Na mi van srácok, milyen lett...

Na mi van srácok, milyen lett a magyar? :D

Figyelt kérdés
2014. máj. 5. 13:07
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Szar.
2014. máj. 5. 13:10
 2/14 anonim ***** válasza:
A szövegértés egy vicc volt, nagyon könnyen lehetett csinálni. Sok volt benne a potya pont. A szövegalkotásnál meg az összehasonlító elemzést választottam, szerintem az volt a legkönnyebb, sikerült majdnem öt oldalt összeírni. :)
2014. máj. 5. 13:46
 3/14 anonim ***** válasza:

Ki írt a Kaál Samuból?

Valaki?

2014. máj. 5. 13:58
 4/14 anonim ***** válasza:
én :D
2014. máj. 5. 14:00
 5/14 A kérdező kommentje:
A szövegértés az tényleg pofonegyszerű volt, fogalmazás sosem volt kedvem írni, az érvelést választottam. Ha a tartalom nem is jó, azért kapok rá pontokat. :D
2014. máj. 5. 14:04
 6/14 anonim ***** válasza:

Én is érvelést választottam:) Nem tudom hogy jó lesz -e valamennyi pontot csak kapok :)

de a szövegértés az tényleg nem volt nehéz :)

2014. máj. 5. 14:06
 7/14 anonim ***** válasza:

szövegértés nem volt vészes, bár sokan könnyebbnek mondják, mint szerintem volt. 30 pont persze tuti megvan, de szerintem a sok kifejtős sokszor elég szubjektív lehet, ott lehet pár mínusz.

verset összehasonlítani nem tudok, az érvelés első hangzásra nem tetszett, így novellát írtam. nem lett olyan vészes.

mondjuk minél többen mondják az érvelőt, nekem is annál könnyebbnek tűnik :D

2014. máj. 5. 14:17
 8/14 anonim ***** válasza:
Szövegértés király volt, a novellaelemzésem szar lett, most jövök rá, hogy mekkora baromságokat írtam. :D
2014. máj. 5. 14:18
 9/14 anonim ***** válasza:
Szerintem ez egész nagyon könnyű volt idén. Én érvelést írtam, megvan belőle a három oldal, és nagyon költői voltam :DD.
2014. máj. 5. 14:30
 10/14 anonim ***** válasza:

Volt, aki előtte már ismerte (valahonnan) ezt a novellát?

Igaz, a feladat az volt, hogy szerkezetileg kellett "elemezni" (nem annyira tartlamileg)

2014. máj. 5. 14:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!