Orvosiról át lehet menni gyógyszerészetire?
Figyelt kérdés
Fordítva nem megy, azt tudom.2015. márc. 9. 22:49
2/4 anonim 

válasza:

válasza:Nem, de egymás után el lehet végezni
3/4 anonim 

válasza:

válasza:Nekem olyan ismim van, aki először elvégezte a GYTK-t, később meg a fogorvosit
4/4 anonim 

válasza:

válasza:tételezzük fel hogy első év után jössz át gytk-ra. Azt nem tudom, hogy lazán át lehet e jelentkezni, vagy újra be kell adni a jelentkezésed. Végül is mindegy mert úgyis bejutsz. De kreditátvitelen a bioszt hozhatdo szerintem, meg az anatot is, talán még bifizikát de nekünk abból van gyakunk. De a kémiát úgyis előről kell kezdened, szóval 5 év!
Kapcsolódó kérdések:
Érdemes SE gyógyszerészetire mennem?
2016-ban érettségizem, és még mindig nem teljesen tiszta, hogy hová mennék tovább. Vagy Corvinus élelmiszermérnöki, Semmelweis gyógyszerészeti, esetleg Pázmány Molekuláris bionika. A "legkifizetődőbbnek" a gyógyszerészetit látom, viszont kémiából épp hogy 5ös vagyok,...
Van itt valaki aki semmelweis gyógyszerészetire járt, és el tudná adni első éves könyveit, jegyzeteit?
szívesen átvenném, köszönöm előre is
Labilis lelkiállapottal nem érdemes orvosira/gyógyszerészetire jelentkeznem?
Egy jó pesti gimibe járok, keményen tanulok már 4. éve, idén érettségizem. Remélem, az érettségikkel nem lesz baj, annyit tanulok, hogy életem sincs mellette. Emiatt viszont egyre inkább depressziós vagyok, mindig orvos vagy gyógyszerész akartam lenni és kutatni,...
Tudnátok nekem mesélni a szegedi, pesti, debreceni orvosiról?
Szerintetek melyik a legjobb és miért? Milyen tematika szerint tanuljátok a tananyagot az első két évben?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!