Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » A szegedi Eötvös József...

A szegedi Eötvös József gimnáziumról vélemények?

Figyelt kérdés

2019. febr. 24. 10:57
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Az Eötvös József Gimnáziumba és a Madách Imre Gimnáziumba hány ponttal hívtak be/vettek fel? (Budapest) Kifejtve lent.

Ez a két gimnázium érdekel, most vagyok általánosban nyolcadikos. Jó tanuló vagyok, a tanulmányi átlagom 4,8. Azonban az írásbeli követelményekről csak pletykákat hallottam. Minden olyan embernek érdekel a véleménye, pontszáma, aki ezen gimnáziumok valamelyikébe...

Az Eötvös József Gimnáziumba (Budapest), ilyen pontokkal mire számítsak? Kifejtve lent.

19-én írtam a központit (meglepő módon:)), mára tudtam meg az eredményt (másik gimiben írtam, ott már kijavították). Az Eötvöst jelölöm elsőnek, nagyon szeretnék bekerülni, de nem tudom mennyi esélyem van. 45 pontos magyart és 36 pontos matekot írtam, mivel a humán...

Eötvös József Főiskolán hogy van alakítva a levelező tagozat órarendje?

Azt látom a tanmenetben, hogy kéthetente péntek-szombat, de érdekelne, hogy ténylegesen mettől meddig vannak az előadások?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!