Szerintetek az egri Eszterházy Károly Főiskola jó főiskola?

válasza:Szia!
Én itt végeztem földrajz szakon, tavaly ilyenkor. Most külföldön élek...és nem a diplomám szerint keresek munkát. Mikor azonban még otthon kerestem....soha nem volt probléma, hogy Egerben végeztem. Mindenhol elismerték....sőt!!! Én szerettem oda járni...a tanárok (legtöbbje) nagyon jó...rugalmasak...és ha rendesen teszed amit kell, akkor nem lehet gond, hogy elvégzed-e. Én nagyon szerettem....húúú...de hiányzik.
Sok sikert!

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Milyenek a tanárok,Levelezőt válasszam vagy nappalit.Egy másik főiskoláról szeretnék átjelentkezni ide mert megszületett a kisfiam és kozelebb van.Demár csak kb 3 tantárgyam van amit teljesítenem kell.De az analitika nem sikerült Nyiregyen ezért szeretném megpróbálni Egerben.
az is érdekelne hogy nemzetközi gazdot vagy germanisztikát érdemesebb e elvégezni. ill hogy melyik felsőoktatási intézmény a modernebb, hol rendesebbek a tanárok , hol jobb a diákélet, a kolléigum.... stb. köszi
Elektronikus grafika szakra mennék, szerintetek hova érdemesebb beadni a pótfelvit?
(a többi fősulihoz vagy egyetemhez mérve mennyire ismert? )
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!