Angol jókívánságok levél végére?
Nem karácsonyi vagy szülinapi, hanem hasonló, mint a
"take care and stay always on the sunny side of life"

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Segítsetek kérlek. A levél témája: nyári élmények. ..valami ilyenre gondoltam: "Bocsáss meg, hogy későn írok neked! Az egész nyaramat külföldön töltöttem. Bejártam Erdély vidékét a néptánccsoportommal, többek közt Kolozsvárt és Nagyváradot.."
hogy kezdjem el segítséget megköszönném
Érdeklődő levélnél a következő szövegek kész megoldások szó szerint bemásolva: 1. What kind of activities will we be involved exactly?-----> jó a "would be" is? ha nem miért ha igen miért? 2.I am also wondering how much time we will be spending in Norway.------>...
És ha igen, akkor melyiket: angol-magyar vagy magyar-angol? (Vagy esetleg mindkettőt)
Külföldről rendeltem egy amazon kindle e-book olvasót, miután bekapcsoltam, elkezdett lefagyni, majd miután újraindítottam már be sem kapcsolt. Ez ügyben szeretnék írni annak akitől vettem ebay-en.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!