Valóban segít az alkohol hogy könnyebben beszéljek angol nyélvizsgán?

válasza:Én pl nem sokat beszélek németül német országban dolgozom.
De ha be vagyok baszva be nem áll a szám.
Szóval IGEN!!!
De ne vidd túlzásba.
csak egy kicsit.
Sok sikert majd írd meg mi volt.

válasza:Lehet hogy segítene, mert lazább lennél stb. de ugyanakkor nem tudsz úgy gondolkozni mintha nem ittál volna.Ez elég rossz megoldás lenne...valószínűleg még jó párszor leszel hasonló helyzetben, nem lehet mindig inni :D
Szerintem amikor az elején magadról beszélsz egy kicsit, mondd el hogy nem vagy nagy beszédes hogy ne gondolják hogy a nyelvet nem tudod,és ne izguld túl a dolgot :)

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
: When you like a guy, do nothing about it and expect him to magically know and make the first move.
Edie Campbell is a British model who broke out into the fashion world after appearing in a British Vogue feature about up and coming Londoners, by famous photographer Mario Testino. Mario later used Edie for the lead Burberry campaign alongside Kate Moss, enabling her...
Of all the symbols associated with Easter the egg, the symbol of fertility and new life, is the most identifiable.
Megnéztem a 2010-es Vilmos (Alkohol) reklámot és nagyon megtetszett a zene. A magyart Sebestyén Márta énekli, Teremtés címmel, azonban úgy tudom, hogy van ennek egy angol verziója is. Ha jól emlékszem (mert sajnos rátaláltam egyszer erre a számra), akkor a címben benne...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!