Mit jelent a "ceterum censeo carthaginem delendam esse"?

válasza:eterum censeo Carthaginem esse delendam.
Egyébként javaslom, hogy Karthagót el kell pusztítani!
(Cato szenátor minden beszédét így fejezte be, felhívva a figyelmet Karthago veszélyességére, ezt a szokást sokan még a római szenátorok közül is nevetségesnek tartották. Akkor szokás a mondást idézni, amikor egy valamilyen tekintetben mániákus embert akarunk kifigurázni).

válasza:Hihi, a C lemaradt az elejéről, bocsi.
:)
További kérdések:
Tudom nagyon idétlen kérdés. Óra végén mindig látom hogy nagyon kell neki és olyankor nem akarom hogy szenvedjen 10-15 percig. Nem lenne túl kellemetlen ilyenkor valami megjegyzést tenni, hogy ha szeretné, tarthatunk egy rövit szünetet? Vagy esetleg mondjam...
Egy eléggé friss könyvről van szó, ha valakinek van tapasztalata vele hálás lennék ha megosztaná. Főleg autodidakta tapasztalatokra vagyok kíváncsi, de más tapasztalatoknak is örülök.
A Cambridge English Assessment vizsgához képest mennyire nehéz?
Sziasztok Holnap megyek angolból szóbelizni emelten, és érdekelnének a Ti tapasztalataitok. Ha elakadok mennyire segítenek? Az elején miket kérdeznek? És még az érdekelne, hogy amikor nekem kell beszelni egyedül ott kb hány percet kell beszélni?
Kicsit fura nekem, hogy most naponta plusz húsz-harminc-negyven követőm van. Másnál is ilyen? Ez valami rendszerhiba?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!