Hogy vannak az alabbi kerdesek es valaszok oroszul? - Hol dolgozol? , - Van neked gyereked? - Mi a foglalkozasod? - En 34 eves vagyok, - Fáradt vagyok, - Jol erzem magam, - Minden rendben van. - Sokat dolgozom. - Van egy 11 éves fiam.

válasza:"Google fordító nem jóó?"
Nem rossz, de nem is az igazi. :)
(Ha ezt tisztességes fórum volna, lehetne szöveget szerkeszteni, könnyebb lenne, mert látványosabban rá lehetne mutatni a hibákra. De hát minden nem lehet;)
A látványosabb hibák ugye, tegezés-magázás, a 'jól érzem magam' abszolút félrement, és hát a 'malcsik' nem az igazi a fiam szóra.
Hol dolgozol? - Где ты работаешь?
Van gyereked? (a magyarban nem kell a neked, mer' ugyan kinek másnak, ha egyszer gyerekeD?:) - У тебя есть ребёнок? (lehet "дети" is a végén, az többes szám)
Mi a foglalkozásod? - Кем ты работаешь?
34 éves vagyok ("én" nélkül:) - Мне 34 года.
Fáradt vagyok - Я устал (fiú) Я усталa (lány)
Jól érzem magam - Я чувствую себя хорошо.
Minden rendben van. - Всё в порядке
Sokat dolgozom - Я много работаю.
Van egy 11 éves fiam - У меня (есть) 11-летний сын.
Kapcsolódó kérdések:
--Hogyan fordítanád magyarra? Egyébként minden rendben van nálad? Normális vagy? -- Más ötlet?
The little birchIn the park, a little birch stood. Young, green leaves were to it. But, he birch doesn't love the green leaves.. It want something especially. One day, thus it whispered in the wind:-I nothing would like better, than gold leaves!Immediately,the wish...
Es ezek utan kati szorendet kell alkalmazni vagy mehet tovabb normal rendben a mondat tehat kotoszo alany igen tobbi mondatresz?
Bocsi, de nem értem. Elmagyaráznád? "
"The ... sounds like it will be right in many of those cases."
Ich will einen Wagen haben, ich will in dem Deutschland leben, aber ich hab' keinen Wagen, und kann nicht im Deutschland leben. Ich möchte leben in dem Deutschland: Denn mein Staat ist Deustchland, der Vaterland der tausende Kriegern, ich werde nicht nennen...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!