Le akar húzni az oktatóm?
B kategóriás Jogosítványt tanulom.
32 éves 2 gyermekes anya vagyok
a férjem külföldön melózik..
Soha nem vezettem,csak anyósülésből sasoltam a vezetést..
22 óránál tartok,és folyamatosan csak a panaszkodást hallom,soha semmi nem jó..a falra tudok mászni amikor azt mondja hogy ( miért nem csinálom azt amit ő mond) szerintem ha nem azt csinálnám akkor egy sebességváltót sem tudnék egyedül váltani,na meg ami csúnya..( hányszor kell még elmondanom?!) Miközben ezért fizetem de mindegy is..1 héten 1 alkalommal mehetek vezetni,az is vagy 2 óra vagy 1. Nah most kérdezem én ha olyan sz@r vagyok akkor nem többet kéne foglalkozni velem? Volt hogy párszor faggatott hogy a férjem mit dollgozik? És hol? Nem mondtam neki hogy hol..csak hogy mit..De egy ismerősöm rokona is nála van..akik tudják hogy a férjem külföldön melózik..és van olyan tippem hogy elmondták neki.. egyszer elvoltam keseredve és meg kérdeztem,hogy annyira rosszul vezetek? És azt a választ kaptam hogy( készüljek fel mert hosszú lessz!!!) Szerintem le akar húzni minket..Természetesen még van mit tanulnom..és hol hibázzak ha nem gyakorlás közben!?de egy kicsit tulzásnak tartom ezt a hozzáálását..

válasza:

válasza:Nekem ebből semmi se hangzik lehúzásnak, ettől függetlenül még lehet bunkó az oktatód. De ezt nem tudjuk megítélni a gyakorin keresztül.
Ha nem vagy elégedett vele, akkor keress mást, aki szimpatikusabb. Én is most szereztem meg a jogsit júniusban és nekem egy rendkívül kedves és jófej oktatóm volt, aki mindig normális hangnemben kritizált. (40 óra vezetés után buktam, 50 után átmentem, szóval lehetett mit kritizálni.)
További kérdések:
Én azt olvastam hogy elvileg csak egy érvényes papír kell hogy elvégezted a szakiskolát, (megvan a szakmád, és dolgozhatsz is benne) és 5-6 év tapasztalat a munkában. Ez tényleg így van? Aki ezt elvégezte, vagy ismer valakit aki igen, az tudna segígeni? :)
Volt aki az Oktpol által vizsgázott és nagyjából csak a videós anyagokat nézte meg (a több 100 diás PDF-eket kihagyta), majd mégis átment?
A mai napon Pécsen vezetés közben figyeltem fel egy kiegészítő táblára, amin római számokkal feltüntetve volt a hónap korlátozása. IX-VI volt rajta azt hiszem. 20 év alatt egy alkalommal sem láttam még ilyet, és a KRESZ oktatásom alatt sem hallottam ilyesmiről (vagy...
Bocsánat a hülye kérdésért most kezdeném el a jogosítványt és nagyon ismerösöm sincs akinek meglenne.Nem egészen értem miért van különszedve a tanfolyam díja ebben a PDF-ben. Arra akarnak ezzel utalni, hogy tanfolyam elvégzése nélkül is mehetek vöröskeresztes...
Gerinctréning oktató képzés tetszik nagyon, azt írják kapsz érte oktatói papírt. Tényleg vagy csak kamu az egész? Olvastam hogy vannak ilyen lehúzós tanfolyamok amik nem adnak igazi papírt.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!