Le akar húzni az oktatóm?
B kategóriás Jogosítványt tanulom.
32 éves 2 gyermekes anya vagyok
a férjem külföldön melózik..
Soha nem vezettem,csak anyósülésből sasoltam a vezetést..
22 óránál tartok,és folyamatosan csak a panaszkodást hallom,soha semmi nem jó..a falra tudok mászni amikor azt mondja hogy ( miért nem csinálom azt amit ő mond) szerintem ha nem azt csinálnám akkor egy sebességváltót sem tudnék egyedül váltani,na meg ami csúnya..( hányszor kell még elmondanom?!) Miközben ezért fizetem de mindegy is..1 héten 1 alkalommal mehetek vezetni,az is vagy 2 óra vagy 1. Nah most kérdezem én ha olyan sz@r vagyok akkor nem többet kéne foglalkozni velem? Volt hogy párszor faggatott hogy a férjem mit dollgozik? És hol? Nem mondtam neki hogy hol..csak hogy mit..De egy ismerősöm rokona is nála van..akik tudják hogy a férjem külföldön melózik..és van olyan tippem hogy elmondták neki.. egyszer elvoltam keseredve és meg kérdeztem,hogy annyira rosszul vezetek? És azt a választ kaptam hogy( készüljek fel mert hosszú lessz!!!) Szerintem le akar húzni minket..Természetesen még van mit tanulnom..és hol hibázzak ha nem gyakorlás közben!?de egy kicsit tulzásnak tartom ezt a hozzáálását..

válasza:

válasza:Nekem ebből semmi se hangzik lehúzásnak, ettől függetlenül még lehet bunkó az oktatód. De ezt nem tudjuk megítélni a gyakorin keresztül.
Ha nem vagy elégedett vele, akkor keress mást, aki szimpatikusabb. Én is most szereztem meg a jogsit júniusban és nekem egy rendkívül kedves és jófej oktatóm volt, aki mindig normális hangnemben kritizált. (40 óra vezetés után buktam, 50 után átmentem, szóval lehetett mit kritizálni.)
További kérdések:
Mik a vélemények? Esetleg tanácsot tud adni nekem valaki, melyik a legjobb?
Lehetőleg Hajdú-biharban szeretnék, de akárhol megfelelne. Erre az 5.5 hónapos tanfolyamra gondolok. Csak nem találtam újonnan erről semmit.
Szeptemberben kezdem a pályámat, frissen diplomázott tanárként. Az 1 év (az osztatlan képzés miatt) múlva esedékes minősüléssel kapcsolatban nem tiszta minden. A kérdésem az lenne, hogy mi a gyakornok - pedagógus 1- re történő minősülő eljárás folyamata? Miket kell...
Én azt olvastam hogy elvileg csak egy érvényes papír kell hogy elvégezted a szakiskolát, (megvan a szakmád, és dolgozhatsz is benne) és 5-6 év tapasztalat a munkában. Ez tényleg így van? Aki ezt elvégezte, vagy ismer valakit aki igen, az tudna segígeni? :)
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!