Közúti elsősegélynyújtó vizsga tanfolyam(díj) nélkül?
Bocsánat a hülye kérdésért most kezdeném el a jogosítványt és nagyon ismerösöm sincs akinek meglenne.
Nem egészen értem miért van különszedve a tanfolyam díja ebben a PDF-ben.
Arra akarnak ezzel utalni, hogy tanfolyam elvégzése nélkül is mehetek vöröskeresztes vizsgára?
Nem ezen szeretnék spórolni de ha van online hozzáférhető rendes oktatóanyag gyakorló videókkal ingyen akkor ne kíméljetek vele.
Köszönöm

válasza:További kérdések:
Mik a vélemények? Esetleg tanácsot tud adni nekem valaki, melyik a legjobb?
Lehetőleg Hajdú-biharban szeretnék, de akárhol megfelelne. Erre az 5.5 hónapos tanfolyamra gondolok. Csak nem találtam újonnan erről semmit.
Szeptemberben kezdem a pályámat, frissen diplomázott tanárként. Az 1 év (az osztatlan képzés miatt) múlva esedékes minősüléssel kapcsolatban nem tiszta minden. A kérdésem az lenne, hogy mi a gyakornok - pedagógus 1- re történő minősülő eljárás folyamata? Miket kell...
Én azt olvastam hogy elvileg csak egy érvényes papír kell hogy elvégezted a szakiskolát, (megvan a szakmád, és dolgozhatsz is benne) és 5-6 év tapasztalat a munkában. Ez tényleg így van? Aki ezt elvégezte, vagy ismer valakit aki igen, az tudna segígeni? :)
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!