Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » Közúti elsősegélynyújtó...

Közúti elsősegélynyújtó vizsga tanfolyam(díj) nélkül?

Figyelt kérdés

Bocsánat a hülye kérdésért most kezdeném el a jogosítványt és nagyon ismerösöm sincs akinek meglenne.

Nem egészen értem miért van különszedve a tanfolyam díja ebben a PDF-ben.

[link]

Arra akarnak ezzel utalni, hogy tanfolyam elvégzése nélkül is mehetek vöröskeresztes vizsgára?

Nem ezen szeretnék spórolni de ha van online hozzáférhető rendes oktatóanyag gyakorló videókkal ingyen akkor ne kíméljetek vele.

Köszönöm

júl. 12. 15:39
 1/2 anonim ***** válasza:
47%
Úgy tudom a tanfolyam nem kötelező, csak a vizsga. Gondolom ezért.
júl. 12. 16:17
 2/2 anonim ***** válasza:
54%
Nem kötelező a tanfolyam a vizsgához.
júl. 12. 18:19

További kérdések:

Kárpátalján járt mostanába valaki autóiskolába és szerzett így jogsit?

Mik a vélemények? Esetleg tanácsot tud adni nekem valaki, melyik a legjobb?

Hogyan tudnék tűzoltónak jelentkezni?

Lehetőleg Hajdú-biharban szeretnék, de akárhol megfelelne. Erre az 5.5 hónapos tanfolyamra gondolok. Csak nem találtam újonnan erről semmit.

Tanárként hogyan néz ki egy minősülés?

Szeptemberben kezdem a pályámat, frissen diplomázott tanárként. Az 1 év (az osztatlan képzés miatt) múlva esedékes minősüléssel kapcsolatban nem tiszta minden. A kérdésem az lenne, hogy mi a gyakornok - pedagógus 1- re történő minősülő eljárás folyamata? Miket kell...

Kell a fodrász mesterképzéshez érettségi?

Én azt olvastam hogy elvileg csak egy érvényes papír kell hogy elvégezted a szakiskolát, (megvan a szakmád, és dolgozhatsz is benne) és 5-6 év tapasztalat a munkában. Ez tényleg így van? Aki ezt elvégezte, vagy ismer valakit aki igen, az tudna segígeni? :)

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!