Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » TEK-be hogyan lehet bekerülni?...

TEK-be hogyan lehet bekerülni? Milyen végzetség kell?

Figyelt kérdés

Még viszonylag fiatal vagyok, remélem lesz lehetőségem. Viszont tudom, hogy oda nem könnyű bejutni, és az egy elit osztag. Engem viszont ez nagyon érdekel. Milyen iskolai végzettség kell? Jelenleg Gimibe jàrok. Sulirol ennyit. Küzdősportok kiskorom óta érdekelnek. 7 év karate és 1 év box amit űztem. Viszont 1,5 éve a suli miatt semmit, kicsit el is gyengültem, de ez nem ide tartozik. Elkezdtem kettlebell edzést, mert arról sok jót hallottam, meg a családban többen is űzik ezt. Később thai boxolni szeretnék.

De ezeken kivűl mi kell hozzá? Végzettség? Fizikum?

Minden értelmes választ előre köszönök :)

2016. júl. 2. 20:29
 1/3 plugdancer válasza:
75%
2016. júl. 4. 07:12
 2/3 anonim válasza:
Az előttem lévő linkelt is. :) Mást nagyon nem tudok hozzáfűzni...Max annyit hogy ha ezek mind megfeleltek akkor kezdheted el a 6 hónapos kiképzést,ha ez is megvan akkor kemény munka. :) És ott mindig meg kell ezeket csinálni,ha 1 év után már nem mentél át pl a fizikain akkor vége.
2016. júl. 19. 15:54
 3/3 anonim ***** válasza:

Öt év rendőri szolgálat. Több, mint tökéletes fizikai és pszichikai állapot kell. Fontos, hogy legyél eredményes rendőr. Jelentkezel és ha elég jó vagy, akkor egyszer majd felkeresnek.

Sok sikert!

2019. jún. 7. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!