17évesen 0német nyelvtudással, hogy tudnék iskolába járni Németországban?
Figyelt kérdés
4éves általános iskolába jártam, 8éves gimnáziumba, most vagyok 11.-es tehát 4éves gimihez képest 3.-os vagyok.
Hogy tudnék így kint iskolába járni, leérettségizni?
#érettségi #iskola #gimnázium #német nyelv #Németország #nyelvtudás #általános iskola #elhelyezkedés
2014. máj. 9. 20:04
2/12 A kérdező kommentje:
Angol, spanyol de nagyon alap szint.
2014. máj. 10. 08:36
3/12 Sidel válasza:
És miért akarsz Németországban tanulni, ha nem is tudod a nyelvet? És angolul is csak alapszinten tudsz?
4/12 anonim válasza:
Ez így esélytelen. Valószínűleg pár évig olyan nyelv felzárkóztató órákra kellene járnod, ahol a hasonlóan nyelvet nem beszélő törökök, kínaiak, arabok és egyéb betelepültek tanulnak. A többi meg csak ezután..
5/12 A kérdező kommentje:
Én nem akarok kimenni, szûleim kényszeritenek ki. Az mindegy nekik, hogy az érettségim sem lesz meg.
2014. máj. 10. 10:49
6/12 anonim válasza:
"Én nem akarok kimenni, szüleim kényszerítenek ki. Az mindegy nekik, hogy az érettségim sem lesz meg." > Ha ennyire idióták, szerintem mondd el egy tanárnak, hogy mi a helyzet, hátha tud segíteni. De egyébként miért kényszerítenek ki, miért jó ez nekik? Vagy az egész család költözik?
7/12 A kérdező kommentje:
Az egész család megy egy kinti rokonunk segítségével.
Elméletileg én maradhatok majd de nem tudom nem-e döntenek úgy, hogy mégse mert párszor már megállapodtam velük, de felrugták ezeket vagy kiderült vmi és annyi volt a kompromisszumnak.
Beszéltem tanárokkal és az egyetlen "megoldás" ha gyámság alá vesznek szeptembertõl meg kolesz.
2014. máj. 31. 09:37
9/12 A kérdező kommentje:
Megúsztam :D megvan az érettségi, 1 diploma és csinálom a 2-at. Plusz: még mindig nem beszélek németül xd
2020. febr. 3. 21:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!