Mennyi pénzt "emészt fel" az Erasmus?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy kapok ösztöndíjat rá, de az b alakhatásra lég csak. Szerintetek Németo.-ra mennyi plussz pénzt gyűjtsek össze? Arra gondoltam, hogy havi 200-300 Euro biztos fog kelleni a lakhatáson felül (aztán lehet, hogy nagyon el vagyok tájolódva). Szeretnék pályázni Campus Mndi ösztöndíjra is - bár nem hiszem, hogy van esélyem, mert nem vagyok hátrányos helyzetű és nincsen 50 db testvérem, csak 1...2016. júl. 3. 11:31
1/2 anonim válasza:
Erősen függ attól, hogy az ország mely részébe mennél. Az NDK területén olcsóbb a megélhetés (Cserébe kevesebb is a fizetés), míg az NSZK részén azért igencsak drága lehet. Továbbá az sem mindegy, hogy pl bicóval jársz-kelsz a városban, vagy fizetsz a tömegközlekedésért, mennyit mész bulizni a többi ösztöndíjassal, ha a környéken lévő helyekre mész kirándulni az is sok pénzt fel tud emészteni, milyenek az igényeid, és még lehetne sorolni. 200-300 Euro pluszban szerintem nagyon alaphangon elég csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!