Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Vannak fogorvostan-hallgatok(...

Vannak fogorvostan-hallgatok( vagy orvostanhallgatok) akik rosszul voltak a vertol de megszoktak?

Figyelt kérdés
Kihagytam évet gimi után, és próbálok bekerülni fogorvosira, van egy emelt bioszom, és idén akarok fizikából emeltezni. Elmentem dolgozni is hogy magam fizessem az érettségit majd, de nem járok magántanárhoz, mert nem tudom fínanszironzni szoval alapból nehéz így. A saját véremtől rosszul vagyok, eddig azt hittem másnak a vérétöl nem. De lattam ahogy anyumnak lett vettek vért, és hányingerem lett meg nem éreztem jól magam. Ezt meglehet szokni? Vagy szerintetek nem nekem való a pálya? Amúgyis rizikós hogy egyáltalán bejutok-e de engem nagyon érdekelnek a fogak, és a dentalhigienia stb. Meg a biológiai. De ha nem bírom vért, nem tudom megéri e egyáltalán ebben gondolkodnom.

2020. dec. 17. 22:46
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Orvos vagyok 4 éve. Ugyanez voltam, amit leírtál. Megszoktam. Az a titok, hogy olyan sok durvább dolog van, amit az egyetemen látsz/hallasz/csinálsz, hogy mire 4-6. éven vagy, a vérvétel már semmiség.

Ui. azért az első patológia gyakorlaton harmadévben fontolgattam, hogy otthagyom az egyetemet. Év végére patológus akartam lenni. :D. Később igazságügyön a rothadó vízi hulla gyakorlatról már csak szimplán kimentem, és pótoltam egy másik gyakorlattal.

2020. dec. 19. 03:31
 12/12 A kérdező kommentje:
Értem, akkor meglehet szokni:D köszi a segítséget 😊
2020. dec. 19. 12:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!