Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Tapasztalatok, vélemények...

Tapasztalatok, vélemények földrajz, vagy földrajz tanári szakról? Tényleg nagyon más az egyetemi, mint a középiskolai földrajz? Mennyire nehéz a szak?

Figyelt kérdés

ápr. 10. 20:33
 1/8 valaki : ***** válasza:
65%

Szia

Én a földrajztanárit úgy javaslom, ha mellé nyelv, matek, töri, magyar jön.

Esetleg digitális kultúra, tesi

Egyszakos szerintem nincs is, de ha van, nem lesz elég, hogy dolgozz

ápr. 11. 18:00
 2/8 A kérdező kommentje:
#1 Ez nagyon jó, de nem ezt kérdeztem. Magáról a szakról szeretnék többet megtudni.
ápr. 11. 18:11
 3/8 NTBS ***** válasza:
21 éve kezdtem, 16 éve végeztem egyetemen. A megtanult dolgok jóval magasabb szinten voltak mint középiskolás korban. Viszont azóta sok év eltelt és lejjebb ment a szint.
ápr. 11. 20:00
 4/8 A kérdező kommentje:
Hallottam olyanokat, hogy az egyetemi földrajz egészen más, máshogy kell rá tanulni, mint a középsulis földrajzra, annál sokkal nehezebb. Ez igaz?
ápr. 11. 20:03
 5/8 anonim ***** válasza:
Persze, hogy egy egyetemi szint egészen más, mint a középiskolás!
ápr. 12. 10:56
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem át egyik szakom a földrajz tanári képzésben. Privátban szívesen válaszolok a konkrét kérdéseidre, meg mesélek
ápr. 12. 15:50
 7/8 Drk91 válasza:
Szia, én földrajzból szereztem mester diplomát (tájkutató geográfus), ha van kérdés szívesen válaszolok pm. Amúgy magasabb szintű jóval mint a középiskolai föci
ápr. 30. 18:49
 8/8 anonim ***** válasza:
Magasabb a szint. De amúgy biztosan egyetemfüggő is. Pécsett húzós, s nem feltétlenül önmagában a nehézség miatt, hanem a felesleges szívatások miatt.
tegnapelőtt 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!