Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Szeretnék autó szerelő lenni...

Szeretnék autó szerelő lenni semmit nem értek az autókhoz hogyan tudnám meg tanulni egyáltalán meg lehet még tanulni?

Figyelt kérdés
27 éves férfi vagyok szeretnék abból élni és ithon dolgozni az udvaramban idővel.

tegnapelőtt 20:27
 1/5 A kérdező kommentje:
Esetleg valaki aki auto szerelő adna valami elérhetőséget privátban és beszélnék vele sok kérdésem van az nagy segítség lenne mert képes vagyok az életemet felteni erre.
tegnapelőtt 20:29
 2/5 anonim ***** válasza:

Megfelelő végzettséget kell szerezned, aztán gyakorlatot, majd indíthatsz vállalkozást.

Azt, hogy otthon a porban szereled a kocsikat felejtsd el, egy műhelynek vannak előírásai, amiknek meg kell felelni. Környezetvédelem, tűzvédelem, stb. + kell hozzá pár milla a felszerelésekre is. Emelő millió felett van, ahhoz megfelelő aljzatbeton kell, stb.

tegnapelőtt 20:45
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Első lépés: autószerelő tanfolyam
tegnapelőtt 20:55
 4/5 A kérdező kommentje:
Itt ahol én élek csöves szerelők vannak nem tudják a hibákat nem értenek a diagnosztiakához tipelnek mi lehet a baj nincs papírjok semmire csak tapasztalat az udvarban szerelnek feketén és itt ahol élek minden faluban van egy autó szerelő és ebből élnek én 12 órát dolgozok egy gyárban de ők sokkal joban élnek és többet keresnek.
tegnapelőtt 21:10
 5/5 anonim ***** válasza:

"itt ahol élek minden faluban van egy autó szerelő és ebből élnek én 12 órát dolgozok egy gyárban de ők sokkal joban élnek és többet keresnek."

Tanulj a youtube-on autószerelő videókból.

Plusz iratkozz be iskolába, az nem árt...

tegnap 00:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!