Iskolát szeretnék váltani, tudnátok segíteni?
A Sztehloba járok, és utálom.
A 9.et nagyon jó tanulóként kezdtem aztán idővel minden tanulási vágyat kiöltek belőlem és épphogy kettes vagyok. Mindennap rosszul érzem magam, a tanárok nem valami kiemelkedőek, problémám is volt az igazgatóval, mert telefonoztam és puskáztam… egy barátom öngyilkosságot követett el iskolai bántalmazás miatt 1 hete.
Olyan rosszak a jegyeim, hogy egy jó iskolába nehéz lenne átmennem, de nem is szeretnék. Egy sokkal szabadabb könnyebb iskolát gondolok megfelelőnek számomra, mert a nap végén csak az érettségi számít, valami ötlet? 10.es vagyok.
Igazából bármilyen iskola szóba johet, ami nincs egy óránál messzebb a 17. kerülettől?
Előre köszönöm a válaszokat!
Biológiát és földrajzot vettem fel fakultációnak és szeretném továbbvinni és érettségizni belőle. Eddig emelt angolt tanultam. És 2 éven át németet.

Ha ebben a tanévben betöltötted a 16. ávedet, akkor estire is mehetsz.
Nappalira csak oda, ahová az adott iskola igazgatója átvesz. A kérelmet a szüleidnek kell beadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!