Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Iskolát szeretnék váltani,...

Iskolát szeretnék váltani, tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés

A Sztehloba járok, és utálom.

A 9.et nagyon jó tanulóként kezdtem aztán idővel minden tanulási vágyat kiöltek belőlem és épphogy kettes vagyok. Mindennap rosszul érzem magam, a tanárok nem valami kiemelkedőek, problémám is volt az igazgatóval, mert telefonoztam és puskáztam… egy barátom öngyilkosságot követett el iskolai bántalmazás miatt 1 hete.

Olyan rosszak a jegyeim, hogy egy jó iskolába nehéz lenne átmennem, de nem is szeretnék. Egy sokkal szabadabb könnyebb iskolát gondolok megfelelőnek számomra, mert a nap végén csak az érettségi számít, valami ötlet? 10.es vagyok.

Igazából bármilyen iskola szóba johet, ami nincs egy óránál messzebb a 17. kerülettől?

Előre köszönöm a válaszokat!

Biológiát és földrajzot vettem fel fakultációnak és szeretném továbbvinni és érettségizni belőle. Eddig emelt angolt tanultam. És 2 éven át németet.

ma 10:37
 1/1 anonim ***** válasza:

Ha ebben a tanévben betöltötted a 16. ávedet, akkor estire is mehetsz.

Nappalira csak oda, ahová az adott iskola igazgatója átvesz. A kérelmet a szüleidnek kell beadni.

ma 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!