BME nemzetközi gazdálkodás szak milyen? Vélemények, tapasztalatok?

válasza:Nem jó. Én 3 éve itt tanulok. Ne gyere ide, nagyon nem élvezem sajnos.
Nagyon sok esetben a zhk/vizsgálatok késő este/rosszul vannak lebonyolítva.
Még olyan is előfordul, hogy zh sávon kívül s iratják.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Elsősorban az angol nyelven induló képzésre jelentkeznék. Emiatt érdekelne az is, hogy milyen szinten folyik az idegen nyelvű oktatás?
Gazdasági kar érdekel, leginkább a nemzetközi gazdálkodás vagy a kereskedelem és marketing alapszak. Szempontok: diploma mennyire piacképes, tanárok és diákközösség. Főleg a személyes tapasztalatok érdekelnek.
Angol nyelvű nemzetközi gazdálkodás szakra jelentkeztem egyetemen! Aki esetleg ezt végzi, végezte vagy ismer olyat aki ebben jártas, tudna nekem taoasztalatot, véleményt mondani róla? Arra nagyon kíváncsi lennék, hogy az angol nyelvű oktatásba mennyire nehéz beleszokni?
Sziasztok! Elsősorban olyan emberek véleményére/tapasztalataira lennék kíváncsi, akik a közelmúltban végeztek a BGE-KKK-n vagy jelenleg is ott tanulnak. Bár sok “rémhírt” hallottam róla, mégis oda húzna a szívem, mert ott van olyan spec., ami engem érdekelne...
Pár dolog amire kíváncsi lennék: Milyen szintű matek tudás kell hozzá? Elhelyezkedés utána: mennyire lenne esélyem egy jó munkát találni?, Mit tudnék ezután dolgozni?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!