GYED, GYES ideje alatt létezik még valamilyen ingyenes felsőfokú képzés, szakképzés vagy tanfolyam?

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Első szakmám lenne, elvileg így ingyenesen tanulhatok. De ilyen sulit csak az ország másik felén találok. Budapesten vagy környékén tud valaki ilyen oktatásról? Sajnos a fizetősök nekem nem lennének jók, mert arra nincs pénzem.gyesen vagyok, de jó lenne valami...
csak Miskolcon nincs mondjuk 3 vagy max 6 hónapos kozmetikus tanfolyam? nagyon sokat kerestem eddig csak 14-18 hónapos volt a legrövidebb amit találtam...a műkörmösök letehetik 3 hónap alatt a vizsgát egy kozmetikus nem??? valaki nemtud esetleg pár hónapos tanfolyamot?miskolcon!
40 éves nő vagyok,érettségim van,mellette 3 olyan szakmám,amire nincs kereslet.Tanfolyamot megfizetni nincs pénzem,a Munkaügyi Központ nem fizet tanfolyamot nekem(egyik szakmámat 2000-ben ők fizették,azt mondták,még egy nem jár). Volna ötletetek?Mivel nincs autóm,budapesti tanfolyamot keresnék.
szeretnék fotózást tanulni, de még nagyon kezdő vagyok, és nem nagyon találok megfelelő iskolát. véleményeket, tapasztalatokat szívesen fogadnék. előre is köszi!
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!