Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Hogyan fejleszthetném 10 éves...

Hogyan fejleszthetném 10 éves lányom rajzkészségét, sanos tanfolyam nincs a közelben, esetleg létezik ilyen könyv vagy dvd?

Figyelt kérdés
2010. jan. 27. 09:09
 1/8 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

tanfolyam, ha mégis meggondolnád magad:

[link]

2010. jan. 27. 09:14
 2/8 anonim ***** válasza:
Miért szükséges fejleszteni a rajzkészségét?
2010. jan. 27. 15:58
 3/8 A kérdező kommentje:
nagyon szépen rajzol.,de gondolom ennek is megvannak a maga technikái amit autodidakta módon nem lehet megtanulni...eger melett élünk egy kis faluban+mozgáskorlátozott vagyok,nem tudok utazgatni
2010. jan. 27. 18:38
 4/8 A kérdező kommentje:
elsőnek köszönöm a remek könyv tippet!!!!!
2010. jan. 27. 18:42
 5/8 anonim ***** válasza:
szívesen. csak egy tipp: netről is letölthető
2010. jan. 28. 07:20
 6/8 anonim válasza:

szia, 13 vok fiú én háromszor voltam egy nyári táborban, és most olyan önarcképet csináltam, hogy engem lepett meg, állatok olyan jól rájzolok, hogy nem is gondoltam volna...

[link]

kérlek nézdd meg ezt az oldalt, és ha lehet olvasd is el! hasznos..

és azon kívül ha beírod a keresőbe, hogy Hollósi Ágnes megtalálhatod a tábor pontos helyét és idejét! ez tök komoly ajánlom neked!

2010. febr. 4. 21:39
 7/8 anonim válasza:

én voltam az előző, az a könyv amit az első mutizott, ugyanazt tanitja az Ági , csak az ami abban benne van már a "felnőtt" 13+ nak "ajánlott kategória" van egyfajta gyerek kurzus, még azt ajánlom, ez ugyanaz aprogram ami (a félig anyukám által alapított)Csendotól jött, Csattos Ilona tanítja "még", de ő a felnőtett...

sztem a gyereked az Ágihoz mennyen táborba, ahol igazán fejlesztheti a profizmusát!

2010. febr. 4. 21:47
 8/8 anonim válasza:
Ha elértek a középsuli jelentkezésekhez oda akkor irasd a Garabonciás Üzleti Szakközépbe! Pro rajz suli! :D
2010. aug. 27. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Létezik cukrász tanfolyam iskola rendszerű felnőtt képzésben?

Első szakmám lenne, elvileg így ingyenesen tanulhatok. De ilyen sulit csak az ország másik felén találok. Budapesten vagy környékén tud valaki ilyen oktatásról? Sajnos a fizetősök nekem nem lennének jók, mert arra nincs pénzem.gyesen vagyok, de jó lenne valami...

Nem létezik pár hónapos kozmetikus tanfolyam?

csak Miskolcon nincs mondjuk 3 vagy max 6 hónapos kozmetikus tanfolyam? nagyon sokat kerestem eddig csak 14-18 hónapos volt a legrövidebb amit találtam...a műkörmösök letehetik 3 hónap alatt a vizsgát egy kozmetikus nem??? valaki nemtud esetleg pár hónapos tanfolyamot?miskolcon!

Olyan szakmát keresek, amit ingyen tanulhatnék. Létezik Budapesten ilyen tanfolyam?

40 éves nő vagyok,érettségim van,mellette 3 olyan szakmám,amire nincs kereslet.Tanfolyamot megfizetni nincs pénzem,a Munkaügyi Központ nem fizet tanfolyamot nekem(egyik szakmámat 2000-ben ők fizették,azt mondták,még egy nem jár). Volna ötletetek?Mivel nincs autóm,budapesti tanfolyamot keresnék.

Létezik fotós OKJ tanfolyam vagy valami államilag támogatott képzés?

szeretnék fotózást tanulni, de még nagyon kezdő vagyok, és nem nagyon találok megfelelő iskolát. véleményeket, tapasztalatokat szívesen fogadnék. előre is köszi!

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!