Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » OTP szakmai gyakorlat. Tapaszt...

OTP szakmai gyakorlat. Tapasztalatok?

Figyelt kérdés
2011. jún. 26. 17:59
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
én az OTP-be személyesen mentem be, bár hosszú adminisztrációs folyamat után,de fogadtak gyakkorlatra. Az otp-nél adnak fizetést. bár én csak 6 hetet voltam, így egy hónapra aminimálbér 20%-át kaptam ( 15ezer körül) ha viszont vki 6 hétnél tovább van 50 ezer körül kap(tudom, mert volt ott még vki 3hónapig, és ő annyit kapott)
2012. febr. 4. 10:48
 22/26 anonim válasza:

Sziasztok, Én is szeptembertől tervezem a Pénzügyi szakügyintézőt, de csak levelező tagozaton. A városomban 7 bank van, és majd gyakorlatra ezek közül valamelyikben szeretnék menni. Már van Valutapénztáros és valutaügyintéző képesítésem, középfokú angol nyelvvizsgám, szerintetek az reális hogy a gyakorlat után, a főiskola mellett felvesznek rendes munkaviszonyba is? Mert ez lenne az első célom.

Előre is köszönöm a válaszokat!

2012. febr. 20. 13:45
 23/26 A kérdező kommentje:
Úgy érted, hogy a gyakorlati helyedre vesznek -e fel? Mert elképzelhető, csak sajnos kisebb városokban már elég ritka. Nekem személy szerint nem sikerült. De egyébként ezekkel a képesítésekkel biztosan fogsz találni valahol munkát. :)
2012. febr. 21. 18:23
 24/26 anonim válasza:
Igen, úgy értettem, és remélem igazad lesz:)
2012. febr. 21. 20:12
 25/26 anonim válasza:
Még annyi hogy, levelező tagozaton fogok tanulni. Több banknál is láttam már hogy nappali tagozatos tanulót keresnek banki gyakornoknak, ez valóban számít? És levelező tagozatról ugyan úgy tudnék banki gyakorlatra menni? Mik a tapasztalataitok?
2012. márc. 1. 12:23
 26/26 A kérdező kommentje:
Ezt sajnos nem tudom pontosan. Én is nappalis voltam, és igen legtöbbször nappalisokat keresnek. De ha benne lesz a levelezős tanrendben a gyakorlat, akkor persze.
2012. márc. 2. 09:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!