Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » B kat. Forgalmi vizsgán,...

B kat. Forgalmi vizsgán, milyen parkolást kérnek?

Figyelt kérdés
Mi az amit mindenképp megcsináltatnak?nektek mit kellett?

2015. júl. 13. 22:31
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Két merőleges, egy előre és egy hátra (benne van a tételben amit húzol, hogy jobbra vagy balra, de az egyik mindig jobb, a másik mindig bal)és egy párhuzamos (szintén kihúzod, hogy előre vagy hátra)

Én jobbra hátra, balra előre és párhuzamosan hátra kombinációt húztam :)

2015. júl. 13. 22:39
 2/12 anonim ***** válasza:
Én ugyanazt húztam mint az első válaszoló :)
2015. júl. 13. 22:44
 3/12 anonim ***** válasza:
Én is ugyanazt, mint az előző válaszolók. :) (És persze, hogy a parkolások után húztak meg. :D :( )
2015. júl. 14. 16:50
 4/12 anonim ***** válasza:
1. válaszoló vagyok, nekem egyébként harmadjára lett meg és mind a 3szor ezeket kellett csinálnom :)
2015. júl. 14. 16:59
 5/12 anonim ***** válasza:
Második vagyok, nekem másodjára lett meg, és mind a két vizsgán ugyanazt az útvonalat, parkolást és manővert húztam :D
2015. júl. 14. 21:14
 6/12 anonim ***** válasza:
Én pedig a harmadik :D Köszönöm első kettő, bíztató :)
2015. júl. 14. 21:54
 7/12 A kérdező kommentje:
Köszi :) ugyérzem bármit is húznék ezek a manőverek lesznek,amiket írtatok.Ezért is vagyok kiváncsi ki mit ír.Ja és gratulálok nektek.
2015. júl. 14. 22:02
 8/12 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Amikor én vizsgáztam (8 hónapja), akkor nekem volt egy jobbra hátra és egy balra előre merőleges parkolásom.Nálam a vizsgabiztos megkérdezte tőlem melyiket akarom, előre vagy hátra párhuzamosan és én a hátrát választottam. :) A megfordulásom pedig U-alakús volt.

2015. júl. 15. 21:17
 9/12 A kérdező kommentje:
Hu pedig az a nehezebb nem? A hátra párhuzamos.szerintem az előre párhuzamos a legkönnyebb
2015. júl. 15. 21:52
 10/12 anonim válasza:
Jobbra hátra, balra előre, párhuzamos jobbra hátra, saroktolatás volt amit meg kellett csinálnom. Sikerültek, és a vizsgán is megfeleltem. A jobbra hátra beállásnál kaptam egy hibavonalat mert nem teljesen a parkolóhely közepén voltam, bár bőven a vonalakon belül, és ki is lehetett volna szállni mindkét oldalon.
2015. júl. 21. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Holnap lesz a forgalmi vizsgám. Mit tanácsoltok, mire figyeljek a legjobban?

Ha parkolásnál rosszul számítom ki a parkolást, és korrigálok, az ugye nem probléma? Meg a sarok tolatásnál? B kategória.

A parkolást hányszor és hogyan gyakoroltátok a forgalmi vizsgára készülődve?

A parkolás a legnehezebb nekem, mert alig gyakoroljuk, és az új vizsga szerint mindenféleképpen lesz egy előre és egy tolatva beállás merőlegesen, és egy beállás a szegélyhez 2 autó közé. Ha 2-3-szor elgyakorolják 1 órán az másnak elég? Én úgy érzem, hogy legalább...

Milyen szakon érdemes tanulnom, ha a tömegközlekedés fejlesztésével kapcsolatos ( buszhálózat, forgalmi igények--> tehát elsősorban nem technikai,...

A reállal szemben azonban mégis a humán tudományokban érzem magam erősnek, de a mérnöki kar, amint látom kizárólag fizikai-kémiai ismeretekre épül. Próbáljam-e meg így egyáltalán?

SZTE JGYPK idegen forgalmi szakmenedzser szak van e még?

Jár e valaki oda, milyen? A tandíj mennyi? Van támogatott is? 2 éves?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!