B kat. Forgalmi vizsgán, milyen parkolást kérnek?

válasza:Két merőleges, egy előre és egy hátra (benne van a tételben amit húzol, hogy jobbra vagy balra, de az egyik mindig jobb, a másik mindig bal)és egy párhuzamos (szintén kihúzod, hogy előre vagy hátra)
Én jobbra hátra, balra előre és párhuzamosan hátra kombinációt húztam :)

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kedves kérdező!
Amikor én vizsgáztam (8 hónapja), akkor nekem volt egy jobbra hátra és egy balra előre merőleges parkolásom.Nálam a vizsgabiztos megkérdezte tőlem melyiket akarom, előre vagy hátra párhuzamosan és én a hátrát választottam. :) A megfordulásom pedig U-alakús volt.
Kapcsolódó kérdések:
Ha parkolásnál rosszul számítom ki a parkolást, és korrigálok, az ugye nem probléma? Meg a sarok tolatásnál? B kategória.
A parkolás a legnehezebb nekem, mert alig gyakoroljuk, és az új vizsga szerint mindenféleképpen lesz egy előre és egy tolatva beállás merőlegesen, és egy beállás a szegélyhez 2 autó közé. Ha 2-3-szor elgyakorolják 1 órán az másnak elég? Én úgy érzem, hogy legalább...
A reállal szemben azonban mégis a humán tudományokban érzem magam erősnek, de a mérnöki kar, amint látom kizárólag fizikai-kémiai ismeretekre épül. Próbáljam-e meg így egyáltalán?
Jár e valaki oda, milyen? A tandíj mennyi? Van támogatott is? 2 éves?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!