Megbuktam ma vizsgán, teljesen el vagyok keseredve. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
iszonyatosan elszúrtam ezt a vizsgaidőszakot. májusban letettem két vizsgát, mindkettő ötös lett. aztán a harmadikat az utolsó hétre halogattam (mert közbe lebetegedtem) és megbuktam. sokat készültem rá, de pechem volt (leblokkoltam és kicsit szivatósabb tanárt fogtam ki). a negyedik vizsgámra pedig el se tudok már menni. orvosira járok, ez volt az első évem és augusztusban lesz egy hetem pluszban elmenni vizsgázni. jelenleg semmmi erőm sincsen, félek az újabb kudarctól. valaki volt már hasonló helyzetben?2016. jún. 28. 17:41
1/6 anonim válasza:
Hogyhogy nem tudsz elmenni a negyedikre?
2/6 anonim válasza:
Sétálsz egyet, kiszellőzteted a fejed, bár napot pihensz, aztán beosztod ezt a két hónapot. Örülj neki, hogy van lehetőséged augusztusban pótolni: a legtöbb helyen nincs ilyen.
3/6 anonim válasza:
Én az egyik vesémet adtam volna egy augusztusi vizsgáért...
4/6 anonim válasza:
rázd meg magad és gyerünk tovább. Ha most feladod akkor tuti bánni fogod, és magadat fogod vádolni :D
szóval gyerünk küzdj
5/6 A kérdező kommentje:
úgy értem, hogy a negyediket nem tudom megcsinálni, hogy már csak most pénteken van vizsgaidőpont. 3 nap alatt meg nem tudok felkészülni egy szigorlatra... szóval azt a vizsgát meg ezt amiből ma buktam fogom augusztusban megcsinálni.
igen, tudom, muszáj lesz továbblépnem és küzdeni tovább. pláne, hogy a tudásomat a ma kapott elégtelen nem tükrözi... köszi a bíztató szavakat, most jól esnek! :)
2016. jún. 28. 21:31
6/6 anonim válasza:
Ez volt az első éved. Még lesz jobb esetben 5, rosszabb esetben 6 vagy 7. Az első év még annyira nem gáz, a másod, harmad sokkal rosszabb, sőt a többi sem piskóta. Ettől 10000x szarabb ingerek fognak érni, szóval ha ezen annyira kikészültél, akkor mi lesz később?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!