Debrecenben tanuló gyógytornász hallgatók! Válaszolnátok néhány kérdésre?
Mennyire nehéz elvégezni a szakot?
Mennyire szükséges a kémia tudás?
Az órarend nagyon sűrű? Körülbelül hány órát vagytok bent egy nap, mikor végeztek?
A tanárokról mi a véleményetek?
Vannak órák, amelyekre úgymond "felesleges" bejárni (vagy inkább nem kötelező)?
Előre is köszönöm a válaszokat, nagyon sokat segítenétek!
Köszi a választ!
Igen, most jelentkeztem erre a szakra. Igazából az érdekelne még, hogy az órarend beosztásnál van -e esélyem arra, hogy egy nap szabad/majdnem szabad legyen, vagy ez ennyi óra mellett elképzelhetetlen? (a péntekre gondolok, hazautazás miatt). Mert találtam az egyetem oldalán egy órarendet, és aszerint minden nap 5-7 óráig be van tablazva az ember.
A tanulással nem lesz baj, remélem, komolyan veszem én is az ilyen dolgokat, igazából a kémia részétől is azért tartok,mert az sosem ment túl jól, de most picit megnyugtattál.:)
Nyári gyakorlat hányadik félév után lesz? Azt, hogy hol kell ezt elvégeznem, ki dönti el?
Bocsi a sok kérdésért, tudom, rengeteg van.
Ugyan nem gyógytornászra járok hanem ÁOK-ra, de annyira tudok válaszolni, hogy az órarend fix, nem lehet variálgatni, mint más egyetemeken. Az órarend amit fent találsz most a honlapon valószínűleg második féléves, de kétségtelen hogy reggeltől estig vannak órák.
Nekem ebben a félévben volt hogy péntek este 6-ig órám volt, így szombat hajnalban jártam haza 1-2x. (~240km)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!