Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Fakultáción mit veszünk először?

Fakultáción mit veszünk először?

Figyelt kérdés
Biológia-kémia faktos leszek jövőre, és a kérdésem az lenne, hogy fakton ugyanazt vesszük -e mint alapórán (csak emelt szinten persze) vagy újrakezdjük a 10.-es anyagot? Kémiából láttam tantervet, ott pl. a 9.-est vesszük újra, mivel csak 2 éves tantárgy.

2016. júl. 2. 07:32
 1/3 anonim ***** válasza:
Ez a tanáron múlik. Én csak érettségi tárgyakból jártam fakultációra, de mi pl. nem kezdtük újra az anyagot egyik fakultáció sem, hanem az utolsó két év anyagát vettük magasabb óraszámban, és nem pont ugyanazt tanultuk belőle még "alapfokon" sem, mint akik nem jártak fakultációra.
2016. júl. 2. 08:23
 2/3 anonim ***** válasza:
Szia :) Én is biosz kémia faktos voltam és bioszból mi volt hogy kiegészítettük az órai anyagot de főként ismételtünk. Kémián újrakezdtük az anyagot csak nyilván gyorsabban meg sokkal részletesebben kitérve az emelt számolásokra is :)
2016. júl. 2. 09:53
 3/3 anonim ***** válasza:
Mi anno mind 2 tárgyból újrakezdtük a legelejétől a tananyagot.
2016. júl. 2. 23:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!