Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Hogyan tudnék szakács lenni?

Hogyan tudnék szakács lenni?

Figyelt kérdés

Eddig kereskedelemben voltam mint boltvezető ( élelmiszer és vegyiáru eladò, és boltvezető iskolai végzettségem van.)


Az az álmom hogy szakács legyek, viszont nincs annyi pénzem hogy befizessem a szakács iskolát es mellette még fent is tudjam magam tartani ameddig nem végzek az iskolával. Munka mellett meg nemtudom hogy férne össze :/


2016. okt. 10. 16:56
 1/10 anonim ***** válasza:

Én nemrég néztem okj-s szakács tanfolyamot (nem magamnak) és az szombatonként volt csak. Ez szerintem összeegyeztethető a munkával, ha amúgy a többi nap dolgozol. Nem? Főleg, hogy fél év alatt megvan az egész.


[link]

2016. okt. 13. 17:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/10 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm! Pont ilyet kerestem!!!!
2016. okt. 13. 22:05
 3/10 anonim ***** válasza:

Azt írják, hogy "A tanfolyam végezhető egyéni felkészüléssel is, ebben az esetben nincs oktatás, csak a kötelező konzultációkon (2 alkalom) kell részt venni."


Ha gondod adódik a bejárással vagy valamelyik tárggyal, ismerek nagyon jó szakács szakoktatót, aki vállal magánórákat, korrepetálást, gazdasági számításokból is :) vagy negyven éve ezzel foglalkozik, tudom ajánlani! :)

2016. okt. 13. 23:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/10 A kérdező kommentje:
Nagyon kedvesek vagytok, köszönöm szépen!
2016. okt. 14. 00:38
 5/10 A kérdező kommentje:
Vagyis E/2 személy :D köszi
2016. okt. 14. 00:39
 6/10 anonim válasza:
48%
Ne akarj szakács lenni, tiszta szopás!!! Jelenleg tanulom a szakmát, de már megbántam, hogy erre jelentkeztem... Vagyis csak akkor vállald be, ha IGAZÁN szakácskodni akarsz, amúgy csak szívni fogsz vele. Én is csak azért választottam, mert kellett valami, a hobbimból a büdös életben nem élnék meg...
2016. okt. 17. 16:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/10 A kérdező kommentje:
Hát én nagyon szeretem a főzést, nekem eddig ez volt a hobbim. Kikapcsol :)
2016. okt. 18. 16:29
 8/10 anonim ***** válasza:
Én segítettem a részletekkel... tény, ami tény, brutál munka. Ha részmunkaidőben csinálod, akkor elmegy, de fő munkahelynek, napi 12-16 órában, mint sok népszerű helyen, háát... Én pincérkedtem már fehér kesztyűs, angol nyelvű étteremben. 3 kg-t fogytam másfél nap alatt és majdnem összeestem. A konyhán el sem merem képzelni, mi ment. Nem normális dolgok is vannak, vigyázz magadra!
2016. okt. 18. 17:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/10 anonim válasza:
Ahol én vagyok gyakorlaton, ott csak 8 órát dolgoznak a szakácsok, de annál nagyobb a pörgés, amibe nekünk, tanulóknak is be kell kapcsolódni. Így, ebben a formában ez 16 órának érződik. Minden tiszteletem azoké, akik évtizedek óta 12-16 órákat dolgoznak a szakmában! De ezek az emberek amúgy erre születtek, így játék nekik az egész. (Na jó, ez azért kicsit túlzás, de értitek, mire gondolok.)
2016. okt. 18. 18:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/10 anonim válasza:
*12-16 órákat napi szinten
2016. okt. 18. 18:55
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!