Csak nálam okozott függőséget a Gyakorikérdések.hu?
Hááát függőséget nem okozott, de én is szivesen olvasgatom és ha biztos választ, segítséget tudok, akkor írok.
Ja, a pontozásos részét nagyívben tojom le, abszolút nem érdekelnek a százalékok. Néha bosszant, hogy az általam leírt és tuti jó választ felültromfolják valami marhasággal, de aztán legyintek: végül is a kérdezőnek van választási lehetősége. Így szép az élet :)
Én nagyon fel szoktam mérgelni magam a lepontozásoknál! Mindenki le tudja írni a véleményét, miért a másikat kell lehúzni? Ha nem ért egyet akkor írja le, ha meg nem tud írni akkor a pontozásnál se kattintgasson!
=o)
Én is függök tőle, és ez talán azért van, mert szeretek segíteni embereknek. Szeretném, ha az én segítségemmel egy kicsit jobb lenne a világ, ha mindenki könnyebben és gyorsabban jutna olyan információkhoz, melyeknek én birtokában vagyok.
Amit azonban nem bírok, az az, ha valakik csak szórakozásból minél idiótább kérdéseket tesznek fel, iletve ha jó szándékú válaszolókat oltanak le beszólogatós kedvükben lévő emberek.
És én az oldal olvasgatása után kezdtem el olyan dolgokon gondolkozni,hogy alapítok majd később egy bentlakásos(nem vallásos) sulit azoknak a gyerekeknek,akik nem találnak otthont.
De olyan is volt,hogy egy teljesen átlagos(terhes vagyok?) kérdés olvasása után úgy döntöttem,hogy anyaotthont alapítok,majd ha nagy leszek és lesz pénzem XD
Meg olyan is eszembe jutott,hogy felmegyek Pestre,és indítok egy Ingyen Konyha nevű intézményt(amit egy filmben is láttam),hogy ott lakhatnak a koldusok meg a nagyon szegény emberek,meg az anyukák és külön helységekbe..stb.
Nálam is függőséget okozott az oldal.Szeretem látni,hogy másnak csak mekkora gondjai vannak az enyémekhez képest..és sajnálattal látom ennek az ellenkezőjét is,hogy:az én gondom sokszor eltörpül a másik problémája mellett..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!