Mit jelent az, hogy bevitte a málnásba?

válasza:

válasza:bedöl a malnasba
a bevitte -> az erdöbe

válasza:Bezavarta a macit a málnásba - beiktatta neki a lompost, lefeküdt vele, szexelt vele.
Bevitte a málnásba - átverte, megszivatta, elintézte, hogy a másik pénzt, időt, és energiát pazaroljon potyára. Pl. "A Józsi bevitt a málnásba ezzel a fűkaszával. Lehajtottam érte a világ végére, kiadtam érte egy csomó pénzt, erre nem működik."
Kapcsolódó kérdések:
Mondjuk ami veletek történt,és szerintettek jogtalalnult történt,és ő hibája? Vagy mondott olyant a tanárt?
Én nekem van erről egy elméletem, de kíváncsi vagyok, hogy nem gondolom e túl a dolgot
8 óra alatt hány rekeszt lehet megszedni, úgy hogy ne szakadjon meg az ember? Vélemények, tapasztalatok?
„Sürgős, nagyon és azonnal segítsetek!” Tudom, ez is csak egy szónoki kérdés, szócséplés. De tényleg nem értem, hová tűnik el az, aki kiír egy ilyen azonnal, de tüstént válaszoljatok, mert ég a ház, a belem stb., és többé nem jelentkezik. A teljesen jó...
A teljes: Minden pasi disznó Csak egyet akar mind Bezavarni a málnásba A kicsi macit Szép volt, jó volt Ennyi volt a sport Ha a játék kicsit durva Te leszel a k.rva Nyomd meg a dudámat Húzd le a gatyámat Amit tőled akarok Az holnapig nem várhat...
ez igaz felnőtt férfiakra is. Tanitottam is iskolában, akkor is már alig sikerült, de mára már katasztrófa?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!