Felesegul mentem egy szerb nemzetisegu fiuhoz, miatta attertem a pravoszlav hitre. Szerintetek hulyeseg?
Tökmindegy a felekezetiség, nem az a kérdés, hanem az, hogy a kapcsolatotokkal mi lesz/legyen. Ha nem értitek meg egymást, és sehogyan se tudtok zöldágra vergődni, akkor egyáltalán miért jöttetek össze? Ha meg valami miatt mégis szerettétek egymást eleinte valóban, akkor legfőbb ideje lenne azt újra feltárni és feléleszteni. Beszéljétek meg a dolgaitokat, találjatok valami mindenki számára elfogadható megoldást.
(Tudom, ez így nagyon általános, de te se írtál túl sok konkrétumot.)
"Tökmindegy a felekezetiség, nem az a kérdés"
De nagyon is kérdés!Nem olvastad milyen baromságokat követelnek tőle? Épeszű ember saját maga dönti el hogy mit csináljon a hét egyes napjain.Eleve miért kellett a vallással bármi kapcsolatba kerülnie?
Voltam mar pszichiologusnal is, persze egyedul mert o nem volt hajlando velem jonni.Miutan elmeseltem az esetemet a pszichologus azt javasolta hogy gondolkodjk el a valason mert a ferjem neurozisos karakteru, nem fog javulni sot egyre roszabb lesz.
Ez mind ok, csak eppen aza baj, hogy van egy 8honapos babank.
Szerintem jól tetted ! A pravoszláv/ortodox vallás olyan amit meg kell szoni és ehhez évek kellenek annak, aki nem ebben nőtt fel. ( Öt év tapasztalatból mondom!) Tarts ki ! Olvass, kérdezz hogy mi miért van. Tudom hogy elsőre-másodszorra is furcsa: az embernek magában kell legyőznie az idegenkedését. Valaha a nyugati kereszténység is ilyen volt, aztán az elválás évszázadai alatt feladták a szokásokat.
A pszichológus meg téved: én olyanról még nem hallottam, aki nem váláspárti lett volna. Imádkozz a családodért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!