Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért köszönnek annak az...

Miért köszönnek annak az emberek, akit csúnyának látnak, ismeretlenül?

Figyelt kérdés
tegnap 08:35
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha ismeretlen, akkor honnan tudja, hogy hogyan látják?

A köszönés nem a kinézettől függ. Főleg nem attól, hogy ki hogyan látja magát.

tegnap 08:41
 2/8 A kérdező kommentje:
Némelyik vigyorog is mellé.
tegnap 08:42
 3/8 A kérdező kommentje:
Ősz hajú bácsikák is csinálják néha.
tegnap 08:42
 4/8 A kérdező kommentje:
Elég furcsa.
tegnap 08:43
 5/8 RicsesHús ***** válasza:
100%
Lehet összekevernek valakivel
tegnap 09:02
 6/8 A kérdező kommentje:
Nem valószínű.
tegnap 09:06
 7/8 anonim ***** válasza:
73%

A köszönés általános emberi udvariasság, nem (kéne, hogy) függ(jön) a kinézettől.

Különben igen, honnan tudod, hogy csúnyának látnak?

tegnap 12:22
 8/8 A kérdező kommentje:
Ilyenkor mi a megfelelő reakció? Ha én köszönök előre annak, akit már 30 éve nem láttam, általában nem reagál. Valószínű nem ismer meg, de szerintem nem veszi sértésnek. De a kinézete miatt nem szoktam senkinek integetni.
tegnap 12:55

Kapcsolódó kérdések:

Hogyan köszönnek az USA-ban egy ismeretlennek?

Pl. mikor mi azt mondjuk, jó napot. Elvileg ott napszaktól függően lehet reggel, délután vagy este, de ez a valóságban is így van? Vagy talán csak Angliában? Például mikor bemegyek egy boltba Amerikában, akkor ránézek az órámra, és good morning vagy good afternoon? A...

Ha két ismeretlen néger meglátja egymást akkor mért köszönnek?

Tehát nem ismerik egymást és a világ más pontjáról származnak (jó többségében Afrika), de azt figyeltem meg, hogy az esetek többségében üdvözlik egymást, főleg plázákban láttam ilyet, mert hát ott sok néger megfordul.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!