Mi jobb? németország a szabályaival, vagy magyarország a zülléssel?

válasza:Ez egy érdekes kérdés! :) Attól függ, hogy mi a fontos Neked.
Én 2 évvel ezelőtt meg voltam győződve, hogy Magyarország a legrosszabb hely egyike, minden szempontból! (emberek, lehetőségek... )
De amikor kiköltöztem külföldre ( nem németország) rájöttem, hogy ott hiába vannak jó munkalehetőségek, illetve fizetések, nagyon hiányzik az itthon és számtalan dologban felértékeltem 'magunkat'. De meg kell élni sajnos...
Úgyhogy én tanulok kint tovább, de ha sikerülne megszednem magam és biztos alapom lenne/lesz, akkor biztos vagyok benne, hogy haza jönnék/jövök.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
A következő lenne a helyzet: Magyarországon előfizetéses T-s szám hívja Németországban lévő magyar Dominos mobilt. Az sms-nek azt hiszem nincs fogadási díja. Viszont ha én Mo-ról hívom No-ban a másik felet én a normál belföldi percdíjat fizetem és ő pedig a...
pl. homoszexualitás, bevándorlás, drogok, stb.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!