Kezdőoldal » Utazás » Európa » Mikor és mire számítanak fel...

Mikor és mire számítanak fel díjat Magyarország és Németország közötti telefonálás során?

Figyelt kérdés

A következő lenne a helyzet: Magyarországon előfizetéses T-s szám hívja Németországban lévő magyar Dominos mobilt. Az sms-nek azt hiszem nincs fogadási díja. Viszont ha én Mo-ról hívom No-ban a másik felet én a normál belföldi percdíjat fizetem és ő pedig a hívásfogadási díjat. Ha pedig ő hív engem én semmit ő pedig a megfelelő roaming percdíjat?

A válaszokat előre is ksözönöm!

2011. okt. 5. 12:23
 1/4 anonim ***** válasza:
igen
2011. okt. 5. 12:27
 2/4 anonim ***** válasza:
5-ös, leülhet ;)
2011. okt. 5. 12:28
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) Akkor nem értelmeztem félre.
2011. okt. 5. 12:47
 4/4 anonim ***** válasza:
fel fognak számolni díjat...nem belföldi hívás...eleve ha nincs roaming nem tudsz telefonálni...ha ez mégis létrejötte akkor pedig az átjátszók miatt látják h honnan is telefonáltál..
2011. okt. 5. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Norvegia-Magyarorszag. Milyen lehetosegek vannak a kozlekedesre, legitarsasgokon kivul?

Oktober elso heteben haza kellene erkeznem Norvegiabol, de a busz amivel szamoltam pont elerhetetlen idopontban indul(cseh-busz).. Tanacsra lenne szuksegem, milyen tarsasagok kozlekednek a vonalon, esetleg meg Svedorszagig -Goteborg- le tudnek jutni, ha onnan indul...

Jobb hely Moszkva mint Magyarország?

Úgy néz ki nem sokára oda költözünk anyukámmal és szeretném tudni mire számítsak? Kedvesebbek az emberek, elnézőbbek?Menyire libeláris ország?

Németország vagy Magyarország éghajlata a kellemesebb?

Úgy tudom, Németországban kisebb a hőingadozás, nincs olyan hideg télen mint itthon, illetve nyáron annyira meleg. És többet esik talán az eső. Berlin/München/Rajna-vidék környékén? és Budapest környékén? melyik a jobb?

Magyarország-szlovénia-olaszország autóval, vannak határellenőrzések?

Vagy megyek egész megállás nélkül a tengerig? Esetleg valami tanács?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!