Mikor és mire számítanak fel díjat Magyarország és Németország közötti telefonálás során?
A következő lenne a helyzet: Magyarországon előfizetéses T-s szám hívja Németországban lévő magyar Dominos mobilt. Az sms-nek azt hiszem nincs fogadási díja. Viszont ha én Mo-ról hívom No-ban a másik felet én a normál belföldi percdíjat fizetem és ő pedig a hívásfogadási díjat. Ha pedig ő hív engem én semmit ő pedig a megfelelő roaming percdíjat?
A válaszokat előre is ksözönöm!

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Oktober elso heteben haza kellene erkeznem Norvegiabol, de a busz amivel szamoltam pont elerhetetlen idopontban indul(cseh-busz).. Tanacsra lenne szuksegem, milyen tarsasagok kozlekednek a vonalon, esetleg meg Svedorszagig -Goteborg- le tudnek jutni, ha onnan indul...
Úgy néz ki nem sokára oda költözünk anyukámmal és szeretném tudni mire számítsak? Kedvesebbek az emberek, elnézőbbek?Menyire libeláris ország?
Úgy tudom, Németországban kisebb a hőingadozás, nincs olyan hideg télen mint itthon, illetve nyáron annyira meleg. És többet esik talán az eső. Berlin/München/Rajna-vidék környékén? és Budapest környékén? melyik a jobb?
Vagy megyek egész megállás nélkül a tengerig? Esetleg valami tanács?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!