Miben jobb hely Németország, mint Magyarország?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 24. 11:05
1/3 anonim 

válasza:

válasza:Olcsóbb a kaja, nagyobb a választék.
2/3 anonim 

válasza:

válasza:nagyobb munkalehetöség jobb fizetés
Kapcsolódó kérdések:
Mi jobb?
németország a szabályaival, vagy magyarország a zülléssel?
Mikor és mire számítanak fel díjat Magyarország és Németország közötti telefonálás során?
A következő lenne a helyzet: Magyarországon előfizetéses T-s szám hívja Németországban lévő magyar Dominos mobilt. Az sms-nek azt hiszem nincs fogadási díja. Viszont ha én Mo-ról hívom No-ban a másik felet én a normál belföldi percdíjat fizetem és ő pedig a...
Németország vagy Magyarország éghajlata a kellemesebb?
Úgy tudom, Németországban kisebb a hőingadozás, nincs olyan hideg télen mint itthon, illetve nyáron annyira meleg. És többet esik talán az eső. Berlin/München/Rajna-vidék környékén? és Budapest környékén? melyik a jobb?
Mit jelöl a . Org?
Arra vagyok kiváncsi, hogy mint a .hu magyarország, a . De, németország, a . Org micsoda?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!