Hogy tudnak a "bunkók" "bunkók" lenni? Nincs lelkiismeret furdalásuk? Nem tudom felfogni, hogy lehet valaki ilyen.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Eldöntöttem hogy belevágok, szeretném végigcsinálni, a Magyar honvédséghez is jelentkeztem 4x is, de eddig még nem szóltak semmit, minden álmom a katonai pálya, ezért döntöttem így, már felvettem a kapcsolatot is az ottani "konzulátussal" szóval sínen van minden, de...
Alig egy éve vagyunk együtt. Mindenféleképpen várni szerettünk volna, amíg teljesen el nem köteleződünk, ilyen nászajándéknak tartogattuk, de sajnos túl gyöngének bizonyultunk:( Olvastuk a Spielhóznit is, teljesen tisztában voltunk vele, hogy mit csinálunk. Attól...
17L vagyok, egyik osztálytársamat megkérte az ig.h, hogy vállalja el az évzáró 'konfrontálását'. Mondta neki, hogy ő nem akarja egyedül megcsinálni. Ig.h azt mondta, hogy meggondolja. Ekkor jöttem én a képbe, hogy megkérdeztem, hogy mehetek e. Annyi volt a reakció,...
Vagy az nem lenne elég romantikus? :D
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!