Az igazgatóhelyettesnek lelkiismeret furdalása lett 'miattam'. Mit gondolsz?
17L vagyok, egyik osztálytársamat megkérte az ig.h, hogy vállalja el az évzáró 'konfrontálását'. Mondta neki, hogy ő nem akarja egyedül megcsinálni. Ig.h azt mondta, hogy meggondolja. Ekkor jöttem én a képbe, hogy megkérdeztem, hogy mehetek e. Annyi volt a reakció, hogy ez egy 'ajándék' volt a részéről. És egy 'legényt' nézett ki mellé (a fiát)...
Aztán ma reggel odajött hozzám, megkérdezte, hogy haragszom e, stb,stb, és mennyire lelkiismeret furdalása lett emiatt...

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Osztályba a lányok nagyon jól megvannak egymással nincsenek konfliktusok semmi. De a fiúk közül 2-3 akkora egy paraszt, hogy az már fáj. Szó szerint. Mindig beszólnak, és felemlegetnek régebbi cikis dolgokat, ami mondjuk valamelyikünkkel megtörtént. Egyszer össze...
Eldöntöttem hogy belevágok, szeretném végigcsinálni, a Magyar honvédséghez is jelentkeztem 4x is, de eddig még nem szóltak semmit, minden álmom a katonai pálya, ezért döntöttem így, már felvettem a kapcsolatot is az ottani "konzulátussal" szóval sínen van minden, de...
Nem vagyok szemét, de pár napja nagyon összevesztem vele és olyakat mondott, hogy reméli, hogy holnapra halottan talál rám...meg hasonlókat...ez nekem nagyon fájt, sírtam is miatta...és most kérlek, ha tudtok olyan viselkedést, hogy megbánja ezt az egészet és...
Alig egy éve vagyunk együtt. Mindenféleképpen várni szerettünk volna, amíg teljesen el nem köteleződünk, ilyen nászajándéknak tartogattuk, de sajnos túl gyöngének bizonyultunk:( Olvastuk a Spielhóznit is, teljesen tisztában voltunk vele, hogy mit csinálunk. Attól...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!