Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Az igazgatóhelyettesnek...

Az igazgatóhelyettesnek lelkiismeret furdalása lett 'miattam'. Mit gondolsz?

Figyelt kérdés

17L vagyok, egyik osztálytársamat megkérte az ig.h, hogy vállalja el az évzáró 'konfrontálását'. Mondta neki, hogy ő nem akarja egyedül megcsinálni. Ig.h azt mondta, hogy meggondolja. Ekkor jöttem én a képbe, hogy megkérdeztem, hogy mehetek e. Annyi volt a reakció, hogy ez egy 'ajándék' volt a részéről. És egy 'legényt' nézett ki mellé (a fiát)...

Aztán ma reggel odajött hozzám, megkérdezte, hogy haragszom e, stb,stb, és mennyire lelkiismeret furdalása lett emiatt...

2011. jún. 10. 14:33
 1/3 anonim ***** válasza:
nem konferálást akartál írni? :D
2011. jún. 10. 14:45
 2/3 A kérdező kommentje:
De xDD
2011. jún. 10. 16:37
 3/3 melinda104 válasza:
sztem csak azt próbálja leplezni, hogy a saját fiát ajánlotta be
2011. jún. 18. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Hogy tudnak a "bunkók" "bunkók" lenni? Nincs lelkiismeret furdalásuk? Nem tudom felfogni, hogy lehet valaki ilyen.

Osztályba a lányok nagyon jól megvannak egymással nincsenek konfliktusok semmi. De a fiúk közül 2-3 akkora egy paraszt, hogy az már fáj. Szó szerint. Mindig beszólnak, és felemlegetnek régebbi cikis dolgokat, ami mondjuk valamelyikünkkel megtörtént. Egyszer össze...

Francia Légióba jelentkeztem, de lelkiismeret furdalásom van amiatt, hogy a saját hazám helyett, egy idegen hazát kell szolgálnom. Jogos az aggodalmam?

Eldöntöttem hogy belevágok, szeretném végigcsinálni, a Magyar honvédséghez is jelentkeztem 4x is, de eddig még nem szóltak semmit, minden álmom a katonai pálya, ezért döntöttem így, már felvettem a kapcsolatot is az ottani "konzulátussal" szóval sínen van minden, de...

A legjobb barátomnak, hogyan tudnék lelkiismeret furdalást okozni?

Nem vagyok szemét, de pár napja nagyon összevesztem vele és olyakat mondott, hogy reméli, hogy holnapra halottan talál rám...meg hasonlókat...ez nekem nagyon fájt, sírtam is miatta...és most kérlek, ha tudtok olyan viselkedést, hogy megbánja ezt az egészet és...

Lefeküdtem a barátommal, és most lelkiismeret-furdalásom van. Helyre tudjuk még hozni, vagy már késő?

Alig egy éve vagyunk együtt. Mindenféleképpen várni szerettünk volna, amíg teljesen el nem köteleződünk, ilyen nászajándéknak tartogattuk, de sajnos túl gyöngének bizonyultunk:( Olvastuk a Spielhóznit is, teljesen tisztában voltunk vele, hogy mit csinálunk. Attól...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!