Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szóvá tegyem ezt a dolgot a...

Szóvá tegyem ezt a dolgot a lakótársamnál?

Figyelt kérdés

Főiskolás lányok vagyunk, egy másik városban lakok együtt albérletben egy lánnyal, hétvégente szoktam hazajárni..

Ma beszélgetek vele és elkezdi mondani, hogy milyen jó, hogy megy végre haza, mert nem volt otthon már egy hónapja..

Ami elég érdekes, mert minden hétvégén előadta, hogy megy majd ő is, csak még a későbbi busszal. De ezek szerint akkor becsapott..

Akkor nem szóltam rá semmit sem, de eléggé bosszant, mert legalább annyit megérdemelnék szerintem, hogy őszinte legyen, ha már ő van ott a legtöbbet én meg fizessem az ő fogyasztását is..

Mindenesetre nálam már végképp elvágta magát, előtte is volt már rá példa, hogy füllentett, de ezután már abszolút nem fogom szavahihetőnek tartani.

Mi a véleményetek erről az egészről?

2011. okt. 7. 20:31
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
59%
Hallod! Nem tudom.
2011. okt. 7. 20:35
 2/23 anonim ***** válasza:
82%
Közös lónak túrós a háta...
2011. okt. 7. 20:38
 3/23 anonim ***** válasza:
94%

az is előfordulhat, hogy valóban elment, csak nem a szüleihez, hanem pl. párjához/barátnőihez/haverjaihoz/akárhova

nem biztos, hogy hazudott

2011. okt. 7. 20:38
 4/23 anonim ***** válasza:
14%

őő kit érdekel?

old meg magad

2011. okt. 7. 20:39
 5/23 anonim ***** válasza:
89%

Figyelj, nem hiszem, hogy azon a kis rezsin olyan sok múlna...

Szerinted nálatok otthon minek kéne történnie, hogy több, mint egy hónapig haza se menjél???

Nem tudod, miért nem jár haza. Biztosan nem azért, hogy téged lehúzzon, és ezerrel használja a vizet, a villanyt, stb.

Ez elég kicsinyes dolog. Gondolom, nem fogjátok kimérni vödörben, kinek mennyi víz jut, a villanyt se lehet "tökéletesen" elfelezni, ha egy gép többet használ, vagy valaki 10 perccel tovább olvas...

Legfeljebb vesd fel, hogy picivel többet beadhatna a költségekbe, mivel te hétvégén nem vagy ott, ő viszont igen.

De ne forszírozd, hogy nem jár haza...

2011. okt. 7. 20:40
 6/23 anonim ***** válasza:
94%
Ugyanez volt velem is tavaly...annyiban más a történet, hogy mi gimibe is együtt jártunk négy évig legjobb barátnők stb...aztán tavaly egy albérletbe mentünk, közben összejött egy fiúval, aztán mikor kérdeztem, hogy mikor megy haza stb... mindig kitalált valamit, hogy majd ez egyel későbbi vonattal, vagy majd csak holnap, mert lesz egy órája stb, mindezt fél éven keresztül eljátszotta, csakhogy közben volt egy közös ismerősöm a palijával, aki mindezekről beszámolt és egyszer elolvastam egy msn beszélgetését is, amiben konkrétan azon gondolkozott a pasijával, hogy mit találjon ki nekem, hogy miért enm megy haza, na mondom kössz-.-" azóta természetesen már nem lakom vele.
2011. okt. 7. 20:40
 7/23 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem egy ilyen szituban nem azon a plusz 5-6 napon fog múllani a rezsi nagy része amit pluszban fent tölt, nem érdemes ilyen apróságokkal foglalkozni, az, hogy hazudik az viszont tényleg gáz!
2011. okt. 7. 20:41
 8/23 anonim ***** válasza:
64%

Hülye vagy. Miért baj az neked,hogy ő csak havonta jár haza.. leszel így még te is.

Mi 3-an laktunk együtt egy lakásban a rezsi 3 felé volt osztva albérletet meg mindenki egy meghatározott fixet fizetett. Én voltam aki hetente járt haza a két szobatársam közül az egyik 3-4 havonta a másik havonta egyikünknek sem jutott ez eszébe ami neked. hogy ennek arányában fizessük a rezsit vagy az albérleti díjat.

Hiszen volt,hogy én is maradtam hétvége valamiért.

Nehogy már ez alapján itld meg a szavahihetősdégét. Az eszedbe sem juott,hogy azért mondtza,ohgy ő is megy haza,mert szívesen ment volnaa de nem volt pémnze utikötlségre és ezt szégyelli előtted????

2011. okt. 7. 20:42
 9/23 A kérdező kommentje:

Nem is akarom bántani ezzel, mert én is pont ezen gondolkoztam, hogy miért nem jár haza.

Inkább csak az esik rosszul, hogy nem őszinte.

Nem értem, miért nem lehet ezt megmondani?

Nem vagyok eleresztve annyira anyagilag, nekem is volt olyan időszakom, hogy 2-3 hétig ott voltam egyhuzamban, mert hétvégén dolgoznom kellett..én felajánlottam az akkori lakótársamnak, hogy többet fizetek pár forinttal..

2011. okt. 7. 20:44
 10/23 A kérdező kommentje:
Ő elég pénzes csaj, tuti nem azért nem ment haza, mert nem volt lóvéja jegyre..velem ellenben már volt egy párszor..
2011. okt. 7. 20:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!