Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Féltékeny vagyok a legjobb...

Féltékeny vagyok a legjobb barátnőmre. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Ő sokkal szebb nálam. Bomba alakja van. A fél suli döglik utána. Kisebbségi komplekszusom van mellette. :(

Mikor ketten megyünk szünetbe a folyosón egy csomó srác ráköszön, hogy: szia Dóri! Engem észre sem vesznek mellette. Elegem van már ebből. :/

16/L

2011. okt. 19. 21:35
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Barátkozz,próbálj meg az ő barátaival is barátkozni,beszéld meg vele,hogy ez neked szarul esik,ha igazi barát,segíteni fog.

És próbálj megfelelni magadnak.Hidd el,mindenki gyönyörű,csak nem mindegy,hogyan "tálalod" magad.:)

2011. okt. 19. 21:42
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Hát elhiszem hogy rosszul esik és bánt a dolog . Mert ő a legjobb barátnőd és minden idődet vele töltöd és ha ebben az időben sem tudod jól érezni magad az ott már baj :S ! Szerintem nézz bele a tükörbe jobban és lásd be hogy te is ugyan olyan jó vagy mint ő és nézd meg hogy neki is vannak hibái . Az sem jó ha rengetegen akarják mert ebből a fele csak csalódás és szenvedés lesz neki . Míg téged megtalál az igazi . És ezt nem csak azért mondom mert ez az elképzelésem hanem ez megtörtént a szemem előtt hogy a gyönygörü lány szenvedett a barmoktól addig a kevésbé szép lány rögtön kifogta az igazit .Szerintem ismerkedj meg te is emberekkel :) barátkozz velük és meglátod neked is fognak köszöni a folyosón ! Sok sikert !
2011. okt. 19. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Tekintsek rá mint a legjobb barátnőmre? Bővebben lent.

2 éve legjobb barátnők vagyunk. Az utóbbi pár hónapban megszerettem egy srácot és ő(mármint a barátnőm) mindenben segíteni próbált nekem hogy összejöjjön vele. De végülis hiába. Elmentem nyaralni, mire visszaértem azt a szomorú hírt kaptam meg tőle hogy nemtudja...

A barátnőmre én úgy tekintek, hogy ő a legjobb barátnőm. De ő mást tart a legjobb barátnőjének. Mit tegyek?

Én vagyok Réka, a barátnőm Julika, a harmadik személy pedig Kata. Én Julikát tartom a legjobb barátnőmnek, de neki meg Kata a legjobb barátnője. Én Katával is jóban vagyok, de nekem Julika a legjobb barátnőm, vagyis én azt szeretném. De mit tegyek, hogy Julika is így...

Féltékeny vagyok a legjobb barátnőmre. Mit tehetnék?

Az egész akkor kezdődött, amikor együtt elmentünk bulizni és egy pasi rányomult a barátnőmre, de neki nem kellett. Ezután bepróbálkozott nálam. Én nagyon megkedveltem ezért úgy gondoltam, hogy adok neki egy esélyt. Találkoztam vele, randizgattunk én pedig nagyon hamar...

Féltékeny vagyok az egyik legjobb barátnőmre:SMit tegyek, hogy ne legyek?

A lényeg: a barátnőm összejött valakivel, nála 3 évvel idősebb fiúval. Azért vagyok féltékeny, mert már én is szeretnék egy fiút, és irígylem, hogy neki már megvolt az első csókja, nnekem meg még nem volt fiúm, de szeretnék. (de nem úgy, hogy kiállok az utcára, és az...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!