Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit vegyek legjobb barátnőmnek...

Mit vegyek legjobb barátnőmnek a 16. szülinapjára?

Figyelt kérdés
2011. okt. 24. 15:59
 1/3 Das Omen ***** válasza:
Egy faszit aki megdúgja.
2011. okt. 24. 19:44
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia!

A 16 éves kor az, amikor az ember kezd komolyabban gondolkodni. Ilyenkor keresi azokat az élményeket, amelyek segítenek ebben. Ha tényleg a legjobb barátnődről van szó, akkor mindenképpen olyan ajándékban gondolkodj, ami a közös élményeket erősíti. Vegyél neki valamilyen előadásra egy páros belépőt, ha nyitottabb akkor lehet akár komolyzenei a MÜPÁ-ba, vagy lesz decemberben filmzenei program, Tóth Verával, és Vásáry Andréval, de lehet akár az Operába is, vagy a Madáchba. Ezt egészítsd ki valamilyen ehhez kapcsolódó könyvvel, amibe írsz neki pár kedves sort. Ezek megmaradnak egy életre élményként.

Üdv. Péter

2011. okt. 25. 09:54
 3/3 nina94 válasza:
szerintem könyvet is vehetsz neki . az kortól függetlenül mindig bejön. vagy ha vannak közös képeitek csinálhatnál egy plakátot vagy egy albumot a közös élményeitekről. ez szerintem ideális lenne és egy nagyon szép gesztus :)
2012. máj. 12. 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Mit vennétek a legjobb barátnőtöknek 22. szülinapjára?

kicsit nehéz dolgom van, mert ékszereket nem hord allergiás lesz tőlük... nincs különösebb hobbyja, olvasni nem szeret ruhát ilyesmit nem szeretnék neki venni... mit tanácsoltok?? ja és ne legyen túl drága, ilyen 2-3 ezer forint max... 20/L

Legjobb barátnak ( fiú ) mit vegyek/adjak szülinapjára?

19/L Ötleteket szeretnék! :) Előre is köszi.

Mit vegyek a a legjobb brátnőmnek 16 szülinapjára? 16/L

2 nap és itt a szülcsije . ötletek?????????????

Milyen idézetet írjak a legjobb barátnőm szülinapjára?

Sziasztok! Holnap lesz a legjobb barátnőm szülinapja,de mivel jelenleg nagyon messze van tőlem,csak interneten keresztül tudom felköszönteni.Kellene egy szép idézet,ami nem régi módi,de nem is nagyon szlenges.A lényeg,hogy tartalmazza,hogy nagyon fontos nekem és persze...

Mit vegyek az egyik legjobb barátnőm 20. szülinapjára?

Kb. fél éve nem láttuk már egymást,holnap pedig a szüleivel és baráti társasággal vacsorára vagyunk hivatalosak,majd egy buliba. Már vettem valamit,de túl kis dolognak tartom..nem akarok úgy beállítani. Ötletek?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!