Szerintetek jó ötlet egy tálca saját készítésű süti szülinapra?

válasza:

válasza:

válasza:Biztos szereti, olyan édesszájú mint én. :D
Anyukám szerint nem szoktak ilyesmit adni...Mondjuk nem igazán érdekel a véleménye, de azért gondoltam megkérdezem itt is. Köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Sziasztok! A B.F.F.-emnek pontosan 1 hét múlva szülinapja lesz.Van pár ötletem mit vehetnénk neki de sajnos ilyen nagyobb boltokba/áruházakba/plázákba nem igen fogunk menni sőt nem is megyünk ebben az egy hétben.Kézműves dolgot már rengeteget adtam az előző...
ha igen akkor például úgy csinálnám hogy egy puha törölközőből vagy ilyesmiből lenne a külseje ès cicát szeretnék csinálni szóval a szemét orrát bajszát ragasztanám :) a szájában vagy a nyakán lenne egy kis szalag 'boldog szülinapot' felirattal ès a nevével...
Nincs semmi ötletem. Saját kezűleg akarok neki valamit adni. Persze adok neki virágot is. Eddig annyit tudok,hogy megyünk fagyizni meg a virág. Verset is mondok neki. Néztem a neten,de semmi ötlet. 12/L
Erre gondoltam: Mivel nagyon szeretek kreatívkodni, és ő is művészlélek. Szóval mindketten nagyon szeretjük a kreatív dolgokat. Egyideje foglalkozom hobbi szinten látványtervezéssel. Szóval kinyomtatnék egy A/4-es fotópapírra mozaikképeket amiket én terveztem és...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!