Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mért ilyen nehéz ismerkedni?...

Mért ilyen nehéz ismerkedni? (Lent. )

Figyelt kérdés
Legelőször is leszögezném,hogy nem affajta kérdező lennék aki fóbiásan nem tud ismerkedni,azért írja ki a kérdést,mert köszön másoknak és elvárja,hogy egyből egy száz fős kompánia felkapja és Ő legyen a legnépszerűbb ember a világon,nem.Valamilyen szinten jól kijövök a környezetemmel,de egy jó barátom sincs.Egy csomó közeli kortársamnak írtam, akik másik suliba járnak és nem nagyon ismerjük egymást,írtam nekik,hogy "hogy vannak" "miújság?" miket szeretnek,"nem baj-e,hogy bejelöltem" de sablonos válaszokkal dobáltak aztán szépen fokozatosan elnyomtak/lenyomtak a búsba. 16/f

2012. szept. 29. 23:13
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem írni kell nekik fb-n.... Hanem a valóságban találkozni emberekkel.
2012. szept. 29. 23:27
 2/5 anonim ***** válasza:
mert gáz így nyomulni facebookon
2012. szept. 29. 23:30
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm egyértelmű kapitány.Esetleg bővebben?
2012. szept. 29. 23:31
 4/5 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Bővebben: a világháló, azon belül is a facebook NEM alkalmas arra, hogy felszínes ismeretségekből mély barátságok szülessenek. Ahhoz az kell, hogy suli után egyikőtök elhívja a másikat egy sétára / kávézóba / haza / ücsörögni a Duna-parton és dumálni. Így kezdődik, és ehhez hasonló valódi, személyes találkozásokban folytatódik: közös programok, egymás családjának / barátainak megismerése stb.
2012. szept. 29. 23:35
 5/5 A kérdező kommentje:
Ez egy rendes válasz,köszönöm szépen.
2012. szept. 30. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!