Mi a véleményed arról a magyar 45 éves asszonyról, akinek tizenhét gyereke van?
Figyelt kérdés
2012. dec. 28. 16:19
1/7 anonim válasza:
Nagyon durva, mert szeretet az van, tényleg normálisak a gyerekek, de szó szerint az alapvető dolgokat sem tudják biztosítani nekik. Nem bánnám, ha apuka húzna végre gumit, mert nincs munkájuk, a családi pótlékot egészíti ki alkalmi munkákkal.
2/7 anonim válasza:
Nem tudom, ki ő, de tudtommal egészségügyi szempontból sem túl szerencsés ennyiszer szülni.
4/7 anonim válasza:
Szerintem jol tette, teszi. Kicsit irigylem, ot is meg a gyerekeket. Jo dolog lehet az, ha valakinek sok testvere van.
5/7 anonim válasza:
Ahogy a Nobel díjas etológus, Konrad Lorenz fogalmazott:
"Nyilvánvaló, hogy az etikusan élő embernek nincs olyan sok utódja és a gengszterek határokat nem ismerve, a legkisebb aggályok nélkül szaporodnak."
Általánosságban nekem is úgy tűnik, hogy a primitívebb emberek szaporodnak, lehet, hogy az itteni példa kivétel, nem ismerem, így nem tudok véleményt mondani róla.
6/7 anonim válasza:
Nem bírom a gyerekzsivajt. Váljon egészségükre a szülőknek,ha ez jó nekik. Én tuti inkább felkötném magam. Lehet,h vallásosak és a túlvilágon elnyerik méltó jutalmukat a sok szenvedésért. Mi meg adózunk,h szegény gyerekeknek ki tudja fizetni az állama családi pótlékot. meg nemtom mi lesz,ha felnőnek és saját lakásban szeretnének élni,stb. stb. stb. kilátástalan.
7/7 anonim válasza:
Szerencsétlenek annak a bizonyos létminimumnak a szélén vannak.
Ez már emberkínzás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!