Magányos farkasnak születtél?

válasza:Én magányos farkas vagyok. De aki azt írja, hogy sajnos, meg hogy egyesüljünk, az nem magányos farkas, max. csak magányos :P A magányos farkas egyáltalán nem bánja a dolgot.
Pl. nekem vannak nagyon jó barátaim, tényleg igazi barátok, hetente egyszer találkozok velük de nekem ez a szociális kapcsolat az emberekkel bőven elég is. Irritál, ha egy nap nem tudok 4-5 órát egyedül lenni. És nem azért, nem utálom az embereket, meg semmi, csak így vagyok összerakva. Ha 3-4 napon át nem tudok egyedül lenni akkor kifejezetten feszült, ideges leszek, rendesen be tud stresszelni a dolog.
Ez a magányos farkas, nem pedig az, hogy "mindig keresem más társaságát". A magányos farkas NEM csapatjátékos.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
És hol élsz most?
... vagy nem?
Sokan mondják, hogy az embernek az a legkedvesebb évszak, amelyikben ő maga is született. Én decemberben születtem és gyűlölöm a telet, teljes mértkben nyárimádó vagyok. Írd le azt az évszakot, amelyikben születtél és azt is, amelyiket szereted !
Képzeld el, ha TE lennél roma és rendesen élnéd az életed, de mindenhol ellenségeskedésbe botlanál! Hogyan lehet így élni?? Nem csoda, ha egy idő után még a rendesek is kivetkőznek önmagukból! Most tényleg képzeld bele magad a szituba!
Érzel valamit amikor meghallod a Magyar himnuszt?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!