Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Magányos farkasnak születtél?

Magányos farkasnak születtél?

Figyelt kérdés
Én igen. :D
2010. máj. 3. 18:38
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Én magányos farkas vagyok. De aki azt írja, hogy sajnos, meg hogy egyesüljünk, az nem magányos farkas, max. csak magányos :P A magányos farkas egyáltalán nem bánja a dolgot.

Pl. nekem vannak nagyon jó barátaim, tényleg igazi barátok, hetente egyszer találkozok velük de nekem ez a szociális kapcsolat az emberekkel bőven elég is. Irritál, ha egy nap nem tudok 4-5 órát egyedül lenni. És nem azért, nem utálom az embereket, meg semmi, csak így vagyok összerakva. Ha 3-4 napon át nem tudok egyedül lenni akkor kifejezetten feszült, ideges leszek, rendesen be tud stresszelni a dolog.

Ez a magányos farkas, nem pedig az, hogy "mindig keresem más társaságát". A magányos farkas NEM csapatjátékos.

2010. máj. 3. 20:41
 12/15 anonim ***** válasza:
Baz! Egy farkas aki tud internetezni és érti a magyar nyelvet! Keressétek ki az IP-je alapján! Rá a tudósokat! Boncolni!
2010. máj. 3. 21:58
 13/15 anonim ***** válasza:

Szintén.

ma 20:41

Ott a pont.

2010. máj. 3. 22:25
 14/15 anonim válasza:
Annak bizony. Örök-magányra vagyok ítélve ez a keresztem, a sorsom.Legjobb beletörődni, elfogadni, megszeretni.Nekem sikerült, sok sikert nektek is :)
2011. jún. 23. 01:18
 15/15 anonim ***** válasza:
2010-05-03 20:41, a szívemből szóltál. Pont ilyen vagyok, soha nem lesz családom.
2012. máj. 8. 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Hol születtél?

És hol élsz most?

(Te) Azt az évszakot szereted, amelyikben születtél?

Sokan mondják, hogy az embernek az a legkedvesebb évszak, amelyikben ő maga is született. Én decemberben születtem és gyűlölöm a telet, teljes mértkben nyárimádó vagyok. Írd le azt az évszakot, amelyikben születtél és azt is, amelyiket szereted !

Mit tennél, ha romának születtél volna?

Képzeld el, ha TE lennél roma és rendesen élnéd az életed, de mindenhol ellenségeskedésbe botlanál! Hogyan lehet így élni?? Nem csoda, ha egy idő után még a rendesek is kivetkőznek önmagukból! Most tényleg képzeld bele magad a szituba!

Büszke vagy arra hogy Magyarnak születtél?

Érzel valamit amikor meghallod a Magyar himnuszt?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!