Melyik festmény ez?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Van egy festmény, aminek régóta keresem a festőjét és címét. A képen egy ember látható, aki háttal áll, lefele néz egy szikla tetején. A lábánál olyan mintha a felhők tetejénél egy hegycsúcson állna, de úgy van megfestve a kép, hogy úgy is tűnik, mintha a felhők tengert alkotnának, és csak egy sima sziklán állna az ember.
Ez az egész egy tetoválás alapötletéhez kellene. A segítséget előre is köszönöm! :D
2014. máj. 13. 13:52
1/4 anonim válasza:
Sajnos, nem tudom, milyen kép lehet ez, de ahogy leírod, biztos nem valami neves festő képe, elég giccsesnek gondolom a leírás alapján, ha csak nem Istent ábrázolja. De a tetoválásról teljes szívemből lebeszéllek, amíg nem késő. Mert úgyis megbánod!!! és akkor már nem tehetsz semmit ellene.
2/4 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, reméltem, hogy ismeri valaki, mert emlékszem, anno még irodalom órán is néztük, csak a fene sem emlékszik már arra...:D
2014. máj. 13. 14:03
4/4 A kérdező kommentje:
óóóó, ez az!!! köszönöm szépen! :)
2014. máj. 13. 15:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!