Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » A cigányok értik a Terminator...

A cigányok értik a Terminator 2 filmet?

Figyelt kérdés

Nemrég volt egy kérdésem, hogy, mért favorizálják a 300 filmet.

Azt írták azért mert abban nincsenek összetett dolgok, mélység, csak teátrális külsőségek.

És hogy a cigányok sehol nem harcoltak, talán pont egyedül a perzsák mellett.

Most a Terminator filmek meg szerintem inkább nagyon az európai kultúrához állnak közel és Schwarzenegger is (osztrák /német ezt hirtelen nem tudom) .

Szerintetek nekik hogy jön le ez a film?

tegnapelőtt 22:37
 1/9 anonim válasza:
87%
A szinesfém visszavág? Nekik szerintem nem tetszene.
tegnapelőtt 22:39
 2/9 A kérdező kommentje:
1. Nem poénnak írtam, a gondolkodásukat szeretném megerteni.
tegnapelőtt 22:41
 3/9 anonim ***** válasza:
71%

Nem rosszból írom, de a cigányság gyáva népség és ezért is tetszenek nekik az ilyen filmek.

Itt ők is kemények lehetnek. Olyan ez, mint hogy gyakran élik bele magukat, hogy ők olaszok. Na ugyan ez. Vagy hogy mindegyik karatemester meg Hanzo kardja van.

tegnap 08:19
 4/9 A kérdező kommentje:
3. Igen, pint ezért kérdezem, hogy pl a Terminátor2 milyen hatással van rájuk? Mert enged m pl a 300 annyira nem fog még hogy 5 percet nem tudtam nézni belőle semmitmondó pozerkodás, jönnek mennek csak.
tegnap 11:15
 5/9 A kérdező kommentje:
*pont
 6/9 A kérdező kommentje:
*nem fog meg
 7/9 anonim ***** válasza:
61%
Nem tudják követni a történetet az alacsony intellektus miatt. Jelen van náluk egyfajta értelmi fogyatékosság ezért nem értik mi miért történik. Ha megkérdeznéd tőlük miért semmisíti meg önmagát a terminátor a film végén nem tudnák megmondani.
tegnap 13:27
 8/9 A kérdező kommentje:
Ez ilyen rasszista duma én nem erre gondoltam, hanem hogy a lelki oldalát nem értik mert a lelki alkatuk más mint az európaiaknak. Az értelmi szintet hagyjuk mert nem buták csak a habitusuk a kultúrájuk és a társadalmi szintjuk miatt nem tudnak tanulni szerintem.. Indiában is sok gondolkodó és értelmes ember van, volt.
tegnap 21:01
 9/9 A kérdező kommentje:
Mondjuk már messze nem hasonlítanak az indiaiakra. De az érzelmi életük esesz más mint az európai.
tegnap 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Arnold Schwarzenegger, a terminátor, aki Kamala Harrist támogatta, mit gondolhat most hogy leváltottuk Orbánt?

2024. szeptember 14–16. között Schwarzenegger Budapestre látogatott, ahol többször is együtt jelent meg Orbán Viktorral. Magyar Hang részletesen beszámolt arról, hogy Schwarzenegger a Karmelitában is meglátogatta Orbánt, majd a miniszterelnök elvitte őt edzeni a...

Tudtok robotos filmeket, regenyeket mondani?

Robotzsaru,terminator, transformers, asimov regenyeit ,200 eves embert, a.i. mesterseges ertelem, humans mar mind lattam, olvastam. Tudtok meg mondani mast?

Terminátor 2-höz hasonló film?

Egyszer láttam egy akciófilmet kb a közepétől. A címére lennék kíváncsi. Jelenetek kísértetiesen hasonlítottak a Terminátor 2-höz csak robotok nélkül. Onnan láttam amikor a scitec épületéből a főhős lőtt a helikopterre, felrobban az egész létesítmény mint a T2-ben,...

Mi a véleményed a rajzaimról?

13 éves vagyok, érdekelne mi a véleményetek néhány rajzomról. Őszintén...

Emberek! Nektek melyik sorozat tetszett jobban?

Erről a két sorozatról lenne szó: Terminátor Sarah Connor Krónikái vs Walking Dead! Tudom nem ide illik, de máshol nagyon választ se írnának. Mind a kettő eléggé akció dús, jól felépített sorozat, de a drámára, és a karakter fejlődésre is rámennek!

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!