A cigányok értik a Terminator 2 filmet?
Nemrég volt egy kérdésem, hogy, mért favorizálják a 300 filmet.
Azt írták azért mert abban nincsenek összetett dolgok, mélység, csak teátrális külsőségek.
És hogy a cigányok sehol nem harcoltak, talán pont egyedül a perzsák mellett.
Most a Terminator filmek meg szerintem inkább nagyon az európai kultúrához állnak közel és Schwarzenegger is (osztrák /német ezt hirtelen nem tudom) .
Szerintetek nekik hogy jön le ez a film?

válasza:Nem rosszból írom, de a cigányság gyáva népség és ezért is tetszenek nekik az ilyen filmek.
Itt ők is kemények lehetnek. Olyan ez, mint hogy gyakran élik bele magukat, hogy ők olaszok. Na ugyan ez. Vagy hogy mindegyik karatemester meg Hanzo kardja van.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
2024. szeptember 14–16. között Schwarzenegger Budapestre látogatott, ahol többször is együtt jelent meg Orbán Viktorral. Magyar Hang részletesen beszámolt arról, hogy Schwarzenegger a Karmelitában is meglátogatta Orbánt, majd a miniszterelnök elvitte őt edzeni a...
Robotzsaru,terminator, transformers, asimov regenyeit ,200 eves embert, a.i. mesterseges ertelem, humans mar mind lattam, olvastam. Tudtok meg mondani mast?
Egyszer láttam egy akciófilmet kb a közepétől. A címére lennék kíváncsi. Jelenetek kísértetiesen hasonlítottak a Terminátor 2-höz csak robotok nélkül. Onnan láttam amikor a scitec épületéből a főhős lőtt a helikopterre, felrobban az egész létesítmény mint a T2-ben,...
13 éves vagyok, érdekelne mi a véleményetek néhány rajzomról. Őszintén...
Erről a két sorozatról lenne szó: Terminátor Sarah Connor Krónikái vs Walking Dead! Tudom nem ide illik, de máshol nagyon választ se írnának. Mind a kettő eléggé akció dús, jól felépített sorozat, de a drámára, és a karakter fejlődésre is rámennek!
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!